Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SIODŁOWICE L-5516 - Dodanie kominka
Witam chce zakupić u Państwa witam
CHCE zakupić u Państwa projekt Bobrowniki, chciałbym w nim moc zainstalować koze, czy jest możliwość do projektowania kominów dymnych i tego co jest niezbędne w tej sytuacji?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kuba Jastrzębski
1
2020-08-11 09:00:18
Projekt Oliwnik DM-6621 - zakup
Witam chciałbym kupić ten projekt, ale po małych zmianach,. Chodzi o pomieszczenia 7,8,9,10,11. chciałbym jeden pokój z łazienką i garderoba ze strony ogrodowej , drugi bez łazienki..Czy jest możliwe?.I czy przy zakupie dostaję pisemną zgodę na zmiany w dokonaniu zmian budowy. Czy mam go kupić i ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Jaki byłby koszt adaptacji?
Witam chciałaby wiedzieć czy jest możliwość wprowadzenia drobnych zmian tzn by nie było wnęki przy wejściu - w prostokącie cały dom i nad wejściem by był daszek - jeśli tak to jaki będzie koszt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dorota Paź
1
2020-08-10 16:04:37
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Skrócenie elewacji. Zmiana kąta dachu
Witam. Chciałabym uzyskać informację czy możliwe jest skrócenie elewacji frontowej kosztem wielkości garażu i kotłowni o 1m przy równoczesnym podniesieniu kąta dachu do 40 stopni? Jeśli tak to jak zmienia się wtedy cena tego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Klaudia.G.
1
2020-08-10 16:02:47
Projekt Oliwnik 2 L-6621 - Projekt domu "OLIWNIK 2" L-6621
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik 2 Kod: L-6621 proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów. Jeśli jest możliwość proszę również drugą opcję zamiast cegły podać suporex. Mój email: pawpac@interia.pl
Projekt GERASA DM-6736 - Holl
Witam, czy możliwa jest w tym projekcie rezygnacja z hollu wraz z balkonem nad nim, i zmniejszeniem sypialni która mieści się nad hollem, przez co cały budynek będzie miał rozmiary u podstawy 5,5x7,70m ? Czy może taką zmianę wprowadzić projektant adoptujący.
Chcę zakupić u Państwa ten projekt, z ...
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - Prośba o szczegółowe rysunki
Dzień dobry, czy można otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń? Interesują mnie dwa projekty, które chciałabym porównać: Groszków DM-6560 i Branewka DM-6308. Poza tym jakie zmiany są możliwe w ramach adaptacji za cenę, którą oferują Państwo na swojej stronie? Czy może zmiana struktury ...
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Zmainy w projeckie
Witam. Chciałbym zakupić projekt domu u Państwa w promocyjnej cenie, jednakże potrzebuję nanieść kilka zmian.
Pomniejszyć część garderoby i postawić w tym miejscu komin ceramiczny do kominka z czterema kominami wentylacyjnymi.
Dodatkowo zamiast okna w salonie chciałbym zmienić je na drzwi balk ...