Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRANEWKA 2 L-6308 - Zmiana
Dzień dobry, czy można tak dostosować projekt, żeby na linii salon, kuchnia zyskać po 2m w każdym z tych pomieszczeń. Chodzi mi o wydłużenie domu, tak, żeby kuchnia miała 13,2m, a pokój dzienny 15,6? Ile kosztowałoby dostosowanie? Zależy nam na większym pomieszczeniu, chyba, że jest w Państwa oferc ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka
1
2020-08-20 11:37:43
Projekt HALA MAGAZYNOWO-PRODUKCYJNA K-89 - Hala K-89
Dzień dobry,
czy jest możliwa adaptacja projektu K-89 do wymiarów : Hala 16x32, budynek biurowy 16x8. Jaki byłby koszt projektu po adaptacji.
Pozdrawiam
Piotr Rampczyk
503 109 401
Projekt URIUM 2 L-6690 - Okna
Witam mam pytanie odnośnie okien, na piętrze, czy można zmienić inna z balkonowych na standardowe?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marta
1
2020-08-19 11:26:30
Projekt PENSJONAT K-132 - Powierzchnia działki
Dzień dobry,
Jaka musi być minimalna powierzchnia działki do budowy tego obiektu?
Dysponuję działką około 30x120m. Czy na taką działkę mieliby Państwo jakiś gotowy projekt? Mogę budować do 5 kondygnacji.
Pozdrawiam
Wojciech Fąferko
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt Budynku Oliwnik DM-6621
Jestem zainteresowana nabyciem projektu budynku jednorodzinnego mieszkalnego Oliwnik DM -6621 lustrzane odbicie .Jeżeli jest to możliwe proszę o udostępnienie mi rzutu parteru , przekrój i elewacje .
Rozumiem ,że do 20.08.2020 roku obowiązuje promocja na ten projekt.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kępczyńska Grażyna
1
2020-08-19 10:51:23
Projekt GROSZKÓW 2 L-6560 - projekt GROSZKÓW
Dzień dobry.
Ja mam w warunkach zabudowy kąt dachu od 38-45 stopni .
a projekt GROSZKÓW 35 stopni .
PYTANIE :
1. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu w projekcie - lub zgody na zmianę?
2. Czy jest możliwość montażu kominka co się wiąże ze zmianą usytuowania komina?
3 czy jest możliwość przesu ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Zdzisław Jagnieszko tel. 601536236
1
2020-08-19 10:13:43
Projekt GROSZKÓW 2 L-6560 - projekt GROSZKÓW
Dzień dobry.
Ja mam w warunkach zabudowy kąt dachu od 38-45 stopni .
a projekt GROSZKÓW 35 stopni .
PYTANIE :
1. Czy jest możliwość zmiany kąta dachu w projekcie - lub zgody na zmianę?
2. Czy jest możliwość montażu kominka co się wiąże ze zmianą usytuowania komina?
3 czy jest możliwość przesu ...
Projekt BRANEWKA 2 L-6308 - Pytanie dotyczy zmian w projekcie
Czy jest możliwość w salonie zrobić zamiast okna na południowej ścianie drzwi tarasowe?i usunąć okno na ścianie zachodniej, w sypialni powiększyć okno i w pokoju także?Czy można prosić dopasowanie garażu wolnostojacego do tego projektu jednostanowiskowe z małym pomieszczeniem np.na rowery kosiarek ...