Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt LIMAK DM-6688 - Zmiana nachylenia dachu.
Dzień dobry, czy istnieje możliwość przeprojektowania dachu na dwuspadowy o nachyleniu 30-45 stopni. Konstrukcja bez stropu żelbetowego, wiązary z sufitem z płyt gk. Jaki byłby koszt takiego projektu czy mają Państwo taki projekt ?
Andrzej Ważny
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Andrzej Ważny
1
2020-09-08 15:35:18
Projekt Oliwnik DM-6621 - Zmiany w projekcie
Dzien dobry, podoba mi sie ten projekt. Czy istnieje możliwość zrobienia pokoju z garazu,a obok garaz i wiata na samochod?
Prosze o wiadomość na ajcila72@op.pl
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Projekt Celozja B
Dzień dobry
Jestem zainteresowany kupnem projektu Celozja B i z informacji na stronie wynika, iż udzielacie Państwo zgody na przesunięcie ścianek działowych czy zmiany ogrzewania. Natomiast czy jest dostępny ten projekt z ogrzewaniem gazowym ? Jeśli nie to jaki jest koszt zamiany w projekcie sposo ...
Projekt PŁOŃSK L-5582 - Projekt L-5582
Witam
Nazywam się Jan Sarbiewski i zainteresowany jestem zakupem projektu domu PŁOŃSK L-5582.
Rozmawiałem już z przedstawicielem firmy KBPROJEKT który, skierował mnie do Pana inż. Łukasza Szczepaniaka.
Wyżej wymieniony Pan inżynier poinformował mnie, że Pani Agnieszka Mrozowska prześle mi ...
Projekt KAMASJA 2 L-6615 - KAMASJA 2 Kod: L-6615
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem KAMASJA 2
Kod: L-6615
proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email plachta15@wp.pl
Projekt KAMASJA DM-6615 - Projekt Kamasja DM-6724
Witam . Jestem zainteresowany projektem Kamasja DM-6724 ze stropem Teriva .Czy mogłabym prosić zestawienie materiałów tej wersji? Jeśli tak to proszę wysłać na e-mail agnieszka.mikrut@interia.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mikrut Agnieszka
1
2020-09-08 14:32:43
Projekt Budynek wielorodzinny DM-6590 - DM-6590
PROSZĘ O PRZYSŁANIE INFORMACJI ODNOŚNIE PROJEKTU BUDYNKU WIELORODZINNEGO DM-6590:
1. Czy projekt posiada opinię strażacką?
2. Czy wszystkie parametry projektu budynku przewidują dostęp dla inwalidów?
3. Czy możliwe jest doprojektowanie dodatkowej klatki schodowej przez Państwa firmę? Jaki koszt? ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomsz Kucharski
1
2020-09-08 14:30:25
Projekt TRZEMESZNO DM-6214 - zgoda na zmiany w projekcie
Jeżeli jest zgoda na zmiany w projekcie , to czy mogę dodać do wc prysznic a pomniejszyć obok pomieszczenie i na poddasze dodać balkon? Ile się połaci za takie zmiany ? pozdrawiam Wioleta