Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STEWARCJA DM-6642 - STEWARCJA Kod: DM-6642
Dzień dobry
Chciałabym zapytać czy w podanym projekcie można też dodać dodatkowe drzwi do kotłowni od strony boku budynku? Jeśli musiałoby być narzucone to w projekcie wówczas o ile zwiększyłby się koszt?
Z poważaniem
Agnieszka Bakalarz
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka Bakalarz
1
2020-07-17 08:02:15
Projekt GŁOWIENKA DM-6630 - Czy jest zgoda na wyprostowanie uskoku przy wejściu?
Proszę o odpowiedź czy jest zgoda w cenie na:
1. Wyprostowanie ściany zewnętrznej uskoku przy wejściu?
2. Zmianę spadku dachu na 30 st zamiast 35 st.
3. Pokrycie dachu blachą płaską łączoną na fałd.
4. Zmianę lokalizacji schodów wewnętrznych na miejsce po prawej stronie wejścia.
5. Wykonanie ...
Projekt SOLINA DM-6339 - Wymiary
Witam,
Bardzo interesuje mnie ten projekt, jeśli to możliwe proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i wykaz materiałów.
Mail: marcinkwiatkowski@o2.pl
Pozdrawiam,
Marcin Kwiatkowski
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin Kwiatkowski
1
2020-07-15 15:58:33
Projekt SKIMIA 2 L-6624 - Wymiary
Witam,
Bardzo interesuje mnie ten projekt, jeśli to możliwe proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i wykaz materiałów.
Mail: marcinkwiatkowski@o2.pl
Pozdrawiam,
Marcin Kwiatkowski
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin Kwiatkowski
1
2020-07-15 15:57:06
Projekt FIGOWIEC DM-6620 - Stolarka okienna
Dzień dobry,
Poproszę o przesłanie zestawienia stolarki okiennej oraz wykaz materiałów budowlanych na mail k.gajewsska@gmail.com
Pozdrawiam Karolina
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karolina
1
2020-07-15 15:46:22
Projekt TENIUM 2 L-6643 - Ogrzewanie elektryczne
Dzień dobry,
podoba nam się ten projekt jest prosty i funkcjonalny. Bardzo zależy nam na ogrzewaniu elektrycznym słyszałam o akumulacji, czy możecie mi podpowiedzieć czy ogrzewanie sprawdzi się w tym domu i kto wykonuje takie ogrzewanie?
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Skos w łazience
Witam, chciałabym wiedzieć jak duży skos jest w łazience na górze? Na jakiej wysokości się zaczyna i jak daleko sięga? Byłabym wdzięczna za szczegółowy rysunek. Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Honorata Kowalewska
1
2020-07-15 09:53:39
Projekt DANUM 2 L-6708 - DACH
WITAM,MAM PYTANIE CZY WIĘZBA TEGO DOMU KTORA JEST W PROJEKCIE WYTRZYMA POKRYCIE Z DACHOWKI?POZDRAWIAM
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ANDRZEJ
1
2020-07-15 09:44:30
Projekt GĄSKI 2 L-6501 - dach
czy projekt prezentowany na zdjęiu/w projekcie przewiduje blachodachówkę czy dachówkę ceramiczną?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Narlena
1
2020-07-15 09:40:32
Projekt MODLICZKA 2 L-6522 - Modliczka 2
Dzeń dobry
Poszukuję projektu domu podobnego do modliczki 2
bez piwnicy z poddaszem użytkowym z większym salonem i wszym poddaszem .