Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KLONOWIEC N DM-6018 N - Zmiany w projekcie
Witam, mam kilka pytań odnośnie projektu.
1. Czy garaż można zrównać z frontem domu?
2. Na tyle garażu usytuować kotłownię?
3. Zmiana ogrzewania na ogrzewanie z pieca zasypowego.
4. Nad salonem i kuchnią zastosować wysoki sufit, czyli bez stropu?
5. Zadaszanie nad wejściem było przedłużone z ...
Projekt ZALASEK DM-6651 - Wycena
Witam. czy mógłbym prosić kosztorys tego projektu??
mój mail: sylciu@poczta.onet.pl
Jestem zainteresowany tym projektem.
Pozdrawiam i dziękuję.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paluch Sylwester
1
2020-07-06 12:23:48
Projekt ROGATEK 2 L-6657 - Pytanie
ROGATEK 2 L-6657 - Rogatek
Witam. Również chciałbym dowiedzieć się o koszty fundamentów Rogatka oraz zestawienie materiałów na adres wojtekgebi@o2.pl. Z góry dziękuję.
Projekt WERBENIK DM-6653 - Wymiary działki
Witam, zastanawiam się czy domek zmieści się na działce o nie typowych wymiarach 18m x 25m x 21m x 29m. Działka dodatkowo objęta jest dwiema strefami: archeologiczną i konserwatorską, co z kolei przekłada się na specyficzne warunki budowy opisane w MPZP. Po konsultacji, z przyszłym kierownikiem bud ...
Projekt ZŁOTLINEK B2 L-6596 B - powietrzna pompa ciepła
czy trudno będzie przystosować ten projekt do zainstalowania w tym domu takiej pompy ciepła- chodzi oczywiście o zaprojektowane instalacje - ogrzewanie podłogowe...... i czy ten dach nadaje się na zamontowanie paneli fotowoltaicznych?
Projekt ROJKÓW L-6087 - Pytanie odnośnie projektu Rojków.
Witam. Czy mógłbym otrzymać od Państwa szczegółowe zestawienie materiałów do projektu " Rojków" oraz rysunek szczegółowy budynku na adres gregory.zg@wp.pl. Chciałbym się również dowiedzieć czy można zmienić kąt nachylenia dachu z 25` na 30` oraz czy więźba dachowa może być zastosowana na ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Grzegorz K.
1
2020-07-03 11:10:28
Projekt ELOE DM-6737 - ELOE Kod: DM-6737
Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu domu ELOE. Mam jednak pytanie odnośnie szerokości frontowej domu tj 13,09 m. W warunkach zabudowy mojej działki widnieje liczba 13,08 m. Czy można to zmodyfikować w projekcie przed zakupem?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
kasia.kiljan@wp.pl
1
2020-07-03 08:01:55
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - strych
Dzień dobry.
Czy w tym projekcie możliwe jest doprojektowanie schodów na poddasze z salonu?Jeśli tak to jaki byłby koszt?