Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt JAŁOWIEC DM-6535 - Piwnica
Dzień dobry. Czy projekt domu JAŁOWIEC, kod: DM-6535, może być podpiwniczony? Czy samemu można dorysować po zakupie projektu, piwnicę oraz schody do piwnicy oraz na poddasze? Czy według tego projektu można wybudować sam dom bez garażu, ewentualnie dobudować garaż po kilku latach?
Pozdrawiam ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sławomir
1
2020-04-15 08:32:06
Projekt ZG-18 ZG-18 - Schody
Czy schody można przenieść do środka a na zewnątrz zrobić balkon w miejscu schodów? Czy na dole można wydzielić osobne pomieszczenia na łazienkę i kotłownię?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sławomir
1
2020-04-15 08:11:46
Projekt AZALINEK DM-6617 - AZALINEK
WITAM INTERESUJE MNIE BARDZO ZAKUP TEGO PROJEKTU.
MNIEJSZA CZEŚĆ MIAŁABY BYĆ PRZEZNACZONA NA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ.CZY NA ETAPIE PROJEKTU JUŻ MUSI TO BYĆ OPISANE?MOJA DZIAŁKA MA 20M SZEROKOŚCI I TRZEBA BY PRZEROBIĆ PROJEKT{ZWĘŻYĆ WIĘKSZĄ CZĘŚĆ O 37CM]PROJEKT BEZ TARASÓW.CZY MOŻNA BY WYDŁUŻYĆ PO ...
Projekt OSTRYŻ DM-6604 - Zmiana
Witam:
*Czy można przerobić dwa pokoje,na jeden pokój z lazienka i garderobą w środku(chyba że w którymś z tych pokoi da sie przerobić i wstawić garderobę i łazienkę).
*Wymienić okno w kuchni na okno narożne?
Projekt VILIANO 2 L-6664 - fundamenty
Witam, pytanie dotyczy zmiany materiału użytego do ścian fundamentowych z żelbetonu na bloczki betonowe pełne lub zalewane betonem , czy jest taka możliwość ? pozdrawiam Mariusz
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - zamiany w projekcie
Witam.
Czy jest możliwość przeniesienie łazienki i kotłowni na stronę wejścia a pokój na tamto miejsce, nie zmieniając pozostałych wymiarów (automatycznie większy salon i zmieniając okno balkonowe na większe).
Projekt AMIDA 2 L-6716 - Kwota projektu
Witam. Chciałabym się dowiedzieć cenę projektu AMIDA 2
Kod: L-6716. Z góry dziękuję za odpowiedź na email dratwa14@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ilona
1
2020-04-14 08:36:33
Projekt RAKOSZYN L-6300 - zmiany w projekcie
Jestem zainteresowany projektem L6300 Rokoszyn. Mam pytanie czy jest możliwe wykucie otworu drzwiowego w ściane pomiędzy kotłownią a pokojem dziennym oraz przesunięcie komina wentylacyjnego usytuowanego pomiędzy WC a spiżarnią? Chciałbym zmienić usytuowanie tych pomieszczeń w taki sposób , że po we ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Andrzej Jankowski
1
2020-04-14 08:33:40
Projekt Oliwnik DM-6621 - Oliwnik dm6621
Dzień dobry, zwracam się z zapytaniem czy jest możliwe usunięcie garażu i zrobienie w jego miejscu wiaty na 2 auta? Może być także bez garderoby na rzecz większego tarasu- opcjonalnie.