Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ŻERKOWICE 2 L-6500 - Zmiana w projekcie L-6500
Witam, jestem zainteresowany projektem domu Żerkowice, ale chciałbym, żeby na parterze znajdowała się sypialnia i trochę większa łazienka (z prysznicem). Czy jest możliwość takiej modyfikacji? Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bogusław Nowakowski
1
2020-03-16 09:16:05
Projekt BUDYNEK MAGAZYNOWO - GOSPODARCZY ZG-99 - BUDYNEK MAGAZYNOWO - GOSPODARCZY Kod: ZG-99
Dzień dobry. Chciałbym dowiedzieć się możliwość zmodernizowania powyższego projektu. Zmiany dotyczą :
1. Wymiary budynku na 30m x 8m.
2. W miejscu okna od prawej strony wstawienie drzwi wejściowych zewnętrznych, dwa okna od boku.
3. Zlikwidowanie drzwi wejściowych widocznych na projekcie, a u ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Konrad Dymitrasz
1
2020-03-16 09:13:26
Projekt DALIANOWO DM-6555 - DALIANOWO Kod: DM-6555
Dzień Dobry. Zainteresował mnie projekt DALIANOWO Kod: DM-6555 . Mam wąska działkę o szerokości 12 m i długości 27. Wygląda na to że budynek wejdzie na taka działkę. Proszę o informację co powinienem dostosować i adaptować aby złożyć pozwolenie na budowę takiego budynku. Pisza tez Państwo o możliwo ...
Projekt VILIANO 2 L-6664 - metraż domu
Dzień dobry,
jesteśmy zainteresowani zakupem projektu VILIANO. Wszystko nam odpowiada od rozkładu pomieszczeń po elewacje. Chcę tylko zapytać o metraż. Chceilibyśmy kupić ten projekt domu w większym metrażu o 5-8 metrów. Ile będzie wówczas kosztował? Z góry dziękuję za odpowiedź. ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka S.
1
2020-03-16 08:20:02
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Zmiana stropu.
Witam.
Jestem zainteresowany kupnem projektu Celozja B. Czy jest możliwość by kupić go z zaprojektowanym stropem tzw. twardym ( monolitycznym lub gęstożebowym)? I czy wtedy zmieni się cena projektu?
Pozdrawiam
Projekt KATLEJA DM-6634 - Dom Katleja parterowy ogrzewanie
Witam,
w opisie jest informacja że dom jest ogrzewany kominkiem z płaszczem wodnym, natomiast z załączonych rzutów i przekroju nie wynika gdzie taki kominek wraz z instalacją miałby być umieszczony. Czy ten projekt faktycznie zawiera taki rodzaj ogrzewania?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Monika
1
2020-03-16 07:50:41
Projekt CZAJKÓW C DM-5582 C - Projekt
Witam serdecznie interesuje mnie zmiana łazienki na poddaszu i przerobienie go na mniejszy pokój, + dobudowanie małego wc. Można to zrobić bez pozwolenia? czy trzeba przerabiać projekt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mariusz
1
2020-03-13 15:42:14
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Zmiany w projekcie
Witam kupilem od was ten projekt mam pytanie dotyczace zmian czy niektore scianki dzialowe tak jak w kuchni czy lazience mozna usunac czy okno tarasowe mozna powiekszyc na szerokosc czy instalacje kanalizacyjna mozna pociagnac jeszcze do kotlowni czy te zmiany mizna zrobic podczas budowy czy takie ...
Projekt STROICZKA DM-6622 - Sufit w salonie
Dien dobry,
Patrząc na rysunek przekroju budynku sufit w salonie jest "wysoko" tak jest faktycznie w projekcie czy tylko na rysunku poglądowym i w całym.domu jest na tym samym poziomie?
Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
M
1
2020-03-12 15:44:15
Projekt OPATKOWICE L-6298 - Zmiana projektu
Witam, czy istnieje możliwość zmiany tego projektu by uzyskać poddasze do adaptacji - ze schodami między pokojem a salonem?
Dotyczy salonu Projekt domu L-6298 OPATKOWICE.
Ewentualnie jaki jest koszt zmiany takiego projektu?