Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt PŁOŃSK C L-5582 C - Witam. Czy w projekcie jest przeznaczenie na CO, te widoczne na zdjęciach kominy to wentylacja grawitacyjna, a co z ogrzewaniem. Czy w tym pom. gosp. jest możliwość zainstalowania pieca i wybudowania filaru odprowadzajacego spaliny? Dzięki za info. Pzdr.
Autor: Odp. Ostatnia:
Maroo 1 2020-12-14 12:09:45
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - szerokość elewacji Dobry wieczór, mam pytanie czy jest możliwość skrócenia szerokości elewacji domu? Warunki zabudowy mam wydane na max 17 m. Bardzo proszę o odpowedź na adres mailowy kasiafilipek@onet.pl. Pozdrawiam.
Kasia 1 2020-12-14 12:07:27
Projekt Budynek wielorodzinny DM-6496 B - wycena Dzień dobry, jaka jest wycena budowy w stanie devloperskim budynku: DM-6496 B. Dziękuję. mój email: inwestycje@seliga.pl
Adrian Seliga 1 2020-12-14 12:06:39
Projekt MACZKÓW DM-6544 - Kominek Czy w salonie jest zaprojektowany kominek, nie widać tego na rzutach. Proszę o odpowiedź.
Michał 1 2020-12-14 12:05:40
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Nowe przepisy Witam, Mam pytanie czy projekt Celozja 1 jest dostosowany do nowych przepisów które wchodzą od Nowego Roku?
TS 1 2020-12-14 12:01:40
Projekt LIGUSTR 2 L-6637 - PODDASZE WItam czy mozna w tym projekcie zrobic poddasze uzytkowe
zielinska 2 2020-12-13 11:35:33
Projekt WERBENIK DM-6653 - Werbenik na facebooku Na Facebooku jest nowa grupa o nazwie :Werbenik projekt domu budowa porady . Proszę dołączyć aby dzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z budową tego domu .
Wiola 0
Projekt Budynek Garażowy ZG-90 ZG-90 - zg -90 (garaż) Powierzchnia tego garażu jest super ponieważ dodatkowo posiada pomieszczenia na inne przeznaczenie. Są również dwa osobne wejścia i to jest dobre rozwiązanie. Bryła budynku robi dobre wrażenie. Polecam jeśli ktoś potrzebuje więcej miejsca nie tylko na auta. Mogłoby być więcej wentylacji z uwagi na ...
zenon owczarek 0
Projekt CELOZJA C DM-6616 C - Jak można kupić ten projekt? Dzień dobry chciałbym się dowiedzieć jak kupić ten projekt oraz ile kosztuje. Czy w tym projekcie można zainstalować kocioł gazowy
Łuaksz 0
Projekt GĄSKI 2 L-6501 - Dach Jaka jest powierzchnia dachu?
Bogdan 0
Projekt KORIA DM-6696 - poszerzenie domu Czy możliwe jest przeprojektowanie domu .Tylną ścianę domu zrównać z tylną ścianą garażu, czyli rzut domu zmienić z litery T na literę L. Chodzi o powiększenie powierzchni domu w celu uzyskania dodatkowego pokoju na dole . Oczywiście parter też należałoby przeprojektować w tym celu. Jakie byłyb ...
Urszula Czerniak 1 2020-12-11 08:00:09
Projekt BELLARIA 2 L-6705 - Wnętrze Witam, czy będzie dostępna w najbliższej przyszłości aranżacja wnętrza dla tego projektu?
Ewela86 1 2020-12-11 07:58:22
Projekt BRZANKA DM-6677 - zakup projektu witam czy ktoś kupił projekt z tej firmy nie ma jakiś ukrytych kosztów by potem nie nadpłacić pytam bo gdzie indziej są dużo droższe projekty i boje się ze pod każdą promocja jest jakiś chochlik :-)
Andrzej PP 0
Projekt OŚNIEŻA 2 L-6649 - garaż Dzień dobry, jaki był by koszt dodania garażu do bryły budynku od strony kotłowni? Czy garaż zmieści się przy szerokości działki 21 m?
Małgorzata 1 2020-12-10 08:51:01
Projekt AKACJOWO DM-6559 - projekt Witam serdecznie mam pytanie czy jest możliwość kupna tego projektu bez piwnicy i jaki będzie koszt tego projektu z poważaniem
fiołka 1 2020-12-09 11:58:49
Projekt LIMAK DM-6688 - Konstrukcja stropu Dzień dobry, czy przewidziana konstrukcja stropu oraz projekt dają w przyszłości możliwość doprojektowania piętra?
Kajetan 1 2020-12-09 11:57:20
Dodaj nowy temat