Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt RUMIANKOWO 2 L-6542 - Elewacja ogrodowa
Dzień dobry. Proszę o informację czy elewacja ogrodowa może być od strony kuchni? W miejscu elewacji bocznej? Dodatkowo zależy mi na wymianie okna od kuchni w duże balkonowe X3 tak by było wyjście na taras, coś w stylu voliano.
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN B DM-6562 B - PRZEBIŚNIEŻYN B
Witam, czy da się w tym projekcie zostawić antresolę. a schody zaprojektować tak jak w wersji drewnianej PRZEBIŚNIEŻYN
Kod: DM-6562 ? Daje t możliwość zaaranżowania na górze dwóch osobnych pokoi.
Projekt CELOZJA B2 L-6616 B - Zadaszenie pergoli i stworzenie tarasu.
Dzień dobry,
Chciałbym się dowiedzieć czy byłaby możliwość zmiany w projekcie Celozja 2B dotycząca zadaszenia pergoli i stworzenia zadaszonego tarasu? W miarę możliwości zależałoby mi na tym, aby dach tarasu był połączony z dachem domu.
Pozdrawiam.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Szymon Ozarczuk
1
2020-11-23 12:32:33
Projekt NARAMA (budynek noclegowy) DM-6493 - Pytanie o mniejszy budynek
Dzień dobry
Czy posiadacie Państwo taki sam budynek bez dobudówki na basen.
Jakie ma wtedy wymiary. Czy macie projekty budynków parter i dwa piętra o wielkości maks budynku 11,50m x 10,5 m.
Z poważaniem
Arkadiusz Tomczak
tel. 662 049 294
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Arkadiusz Tomczak
1
2020-11-23 12:27:54
Projekt VILIANO DM-6664 - Projekt domu DM-6664 VILIANO
Dzień dobry. Posiadam działkę letniskową na której zamierzam pobudować dom wg ww. projektu. W związku z tym mam pytania:: czy mogę zastosować strop drewniany zamiast żelbetonowych, czy mogę budynek podpiwniczyć Pozdrawiam W.D
Autor:
Odp.
Ostatnia:
W.D.
1
2020-11-23 12:20:31
Projekt ZALASEK DM-6651 - stal zbrojeniowa
Witam .Kupilem od panstwa projekt domu zalasek i chcialbym zapytac o zestawienie stali zbrojeniowej.Prosil bym o przesłanie na adres e-maile kaskader6@vp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
robert
0
Projekt Oliwnik DM-6621 - Zapytanie
Dzień dobry
Interesuje mnie projekt tego domu w technologii szkieletowej
A mianowicie jak jest rozwiązane pokrycie stropu
I jaki jest koszt materiałów bez robocizny na taki projekt
Pozdrawiam Urbanek
Projekt STOKROTEK DM-6567 - działka pod ten dom wielorodzinny
Mam pytanie. Czy są jakieś ograniczenia względem wielkości działki na ,której miałby powstać ten konkretnie dom wielorodzinny?
Posiadam w tej chwili dwie działki jedna ma 610m2 druga 1005m2 .
Jakie w tej chwili obowiązują odległości od sąsiadujących płotów?
Ta większa działka jest narożna o pow ...