Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Poddasze
Witam interesuje mnie projekt domu koszt takiego projektu to 900 zł. czy to są ostateczne koszty do zapłacenia. Czy strop budynku może być żelbeton czy musi zostać drewniany.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek Wojtunik
1
2018-11-16 11:13:45
Projekt Oliwnik DM-6621 - Oleastro - DM-6621
Czy projekt jest w formacie papierowym, czy jest w formacie komputerowym?
Chcę zmienić projekt na portugalskie standardy.
Czy akceptujesz paypal?
Dzięki
e-mail : igreent@gmail.com
Projekt BŁAWATKÓW DM-6543 - Kod: DM-6543
Witam
Czy będzie możliwość postawienia domu na działce
24 (szer) x 120 ( dł ) m
i jeszcze chcę zapytać mniej więcej jaki koszt budowy "pod klucz" ?
w opisie jest podana kwota ok. 400.000 tyś. ale metodą półgospodarczą, interesuje mnie wycena kosztu budowy po średnich cenach w syste ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
1
2018-11-16 11:02:54
Projekt NIEZABUDKA 2 L-6609 - Zmiana projektu
witam!
Jaki jest kosztorys wykonania tego domu , jeśli istnieje w wersji całorocznej na paliwo stałe.
Czy jest mozłiwośc zmiany w projekcie likwidujace łazienkę na piętrze.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mirek
1
2018-11-13 16:07:57
Projekt POLADOWO DM-6299 - POLADOWO DM-6299 parterowy
Dzień dobry
Proszę o informację:
1. Jaka jest wysokość parteru?
2. Czy możliwe jest zlikwidowanie ściany między kuchnią a pokojem dziennym?
3. Czy możliwa jest (zgoda) dobudowa po prawej stronie garażu wraz z kotłownią na paliwo stałe? Garaż miałby dach również dwuspadowy ale byłby niższy od bu ...
Projekt BODZISZEK DM-6632 - podpiwniczenie
Prpszę o info czy byłby problemem, aby od Panstwa kupic ten projekt calkowicie podpiwniczony ( mozliwa wysokośc piwnicy 1900 - 2100) ? bez jakiegoś szczególnego podziału pomieszczeń,,,,
Mam na dzialce stok ( warstwica na ok 8 mb daje s[padek ok 180 0mm) i konieczne byłoby jego wykorzystanie do t ...
Projekt NAWOJOWA DM-5518 - Projekt domu NAWOJOWA Kod: DM-5518
Dzień dobry,
Chciałabym dowiedzieć się czy byłaby możliwość zmniejszenia tego projektu o 62 cm w elewacji frontowej, ze względu na to, że takie mam ograniczenie w decyzji UG. Elewacja frontowa nie może przekroczyć 15 m. Jeśli istnieje taka możliwość u Państwa, to z jakimi kosztami się to wiąże?
Z ...
Projekt GŁOWIENKA DM-6630 - projekt głowienka
Witam. Poszukuję projektu domu z poddaszem użytkowym. Parter ma być dwurodzinny z osobnymi wejściami do każdej części. Dotąd nie znalazłam satysfakcjonującego mnie. Czy byłaby możliwość podziału parteru w projekcie głowienka na dwie niezależne części (każda:salon+jadalnia+kuchnia+sypialnia+łazienka ...
Projekt OSTRYŻ 2 L-6604 - zmiany w projekcie
Niestety nie jesteśmy wstanie zakupić tego projektu ponieważ trzyma nas rozmiar działki. Nasza działa ma około 19,20/30 m oraz szerokości a 50 m długości. Czy jesteśmy wstanie coś z tym zrobić? zmienić projekt ? czy zmuszeni jesteśmy do projektu indywidualnego i bazować na tym projekcie. Proszę o ...