Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Projekt garażu ZG-45 - dokladniejszy przekroj
dzien dobry.
interesuje mnie dokladniejszy przekroj pionowy projektu. w sensie wysokosci pomieszczenia garazowego.
oraz mam pytanie. w opisie wspomnianejest zastosowania stropu zelbetowego. nie jest on ujety w widocznych rysunkach
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
1
2019-05-07 12:30:39
Projekt RUMIANKOWO 2 L-6542 - Rodzaj ogrzewania
Dzień dobry,
mam kilka pytań:
- czy można zmienić sposób ogrzewania np. na gazowe lub pompę ciepła?
- czy projekt zakłada ogrzewanie podłogowe?
- czy istnieje możliwość modyfikacji projektu o dodanie garażu w bryle budynku? Jaki byłby orientacyjny koszt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartłomiej Kafar
1
2019-05-07 09:45:07
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Jak to ogrzać
Witam. W projekcie nie widzę przygotowanego miejsca na kotłownie. Czy autor przewiduje wykorzystanie innych sposobów ogrzewania niż pięć gazowy.
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zmiany w projekcie
Jestem zainteresowana zakupem projektu BRIGA 2, czy obligatoryjne jest użycie styropianu 20cm? Czy są jakieś obwarowania dotyczące ogrzewania , stropu oraz pokrycia dachu? Pomieszczenie nr 9 chciałbym zaadaptować na kotłownię – w związku z tym na ścianie szczytowej chciałabym wstawić dodatkowe drz ...
Projekt Sklep samoobsługowy K-51 - Zmiany w projektcie
Jestem zainteresowany zakupem tego projektu z zmianami w nim :
na całości budynku podpiwniczony w przyszlości otwarcie pizzerii .
Poddasze budynku żeby było użytkowe na biuro salon kosmetyczny salon fryzjerski i inne . w razie pytań proszę dzwonić 501137997
Józef Walicki
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Józef Walicki
1
2019-05-06 12:40:50
Projekt WERBENIK DM-6653 - Piwnica
Dzień dobry ja mam pytanie jaki by wyszedł kosztorys jak by jeszcze piwnice pod całym domem do tego projektu zdrobic i tam zrobić kotłownie i pralnie i pokój jeden goscinny i osobne wejście a na górze bez garderoby inne pokoje trochę mniejsze i 1pokoj więcej i jaki byłby kosztorys projektu i całego ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mateusz
1
2019-05-06 12:34:07
Projekt STROICZKA 2 L-6622 - Wersja elektroniczna.
Witam serdecznie,
Pod koniec kwietnia kupiłem od Państwa projekt domu
STROICZKA 2
Kod: L-6622
I chciałbym jeszcze poprosić o przesłanie przedmiotowego projektu w wersji elektronicznej.
Dane kontaktowe:
Arkadiusz Miśta
92-548 Łódź, ul. TANSMANA 6/26
e-mail: mista.arkadiusz@gmail.com
tel: ...