Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt COPAIBA 1 DM-6618 - Przeniesienie wykuszu DM6618
Dzien dobry mam pytanie, czy w danym projekcie Copaiba1 mozliwe by bylo przeniesienie wykuszu w miejsce tarasu, a taras w obecne miejsce wykuszu?
Czy jest to duza ingerencja w projekt?
Projekt MIRT 2 L-6601 - Projekt domu L-6601 MIRT 2
Witam,interesuje mnie ten projekt.Czy jest możliwość doprojektowania piwnicy.Czy mogą państwo podać i będę potrzebował bloczków betonowych na piwnicę,ile belitu 24 cm i ile stali.Proszę podać liczby orinetacyjne .Dziękuję Proszę o wiadomość na mail dombet1@onet.pl
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Projekt indywidualny rozbudowy istniejącego budynku
Witam
Interesuje mnie rozbudowa istniejącego już budynku po byłym zakładzie produkcyjnym.Nieruchomość ma status budynku gospodarczego .Jest to połowa bliźniaka odwrócona plecami do drugiego właściciela . Wielkość działki to około 440 m2 .
Wiemy już że nadziałce możemy wyjść do przodu około 60 m2 ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał Strzałkowski
1
2019-06-19 11:26:01
Projekt NIDOWO DM-6305 - Projekt NIDOWO - mozliwosci zmiany
Dzień Dobry,
czy byłaby możliwość zmian w projekcie polegającego na adaptacji na domek letniskowy:
* wyburzeniu sciany między kuchnią i salonem
* powiększeniu okna w salonie i wyjścia na taras - połączeniu w zespolone okno tarasowe/drzwi przesuwne ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomasz
1
2019-06-19 08:55:49
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Ważność projektu
Witam
Jaka jest ważność projektu?
Oraz czy szerokość działki musi być 17,80 metra ? Czy np za zgodą sąsiadów może być ona mniejsza ? Działka moja jak i sąsiadów jest rolna z tym że ja moją chce przekształcić na budowlaną.
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piter
1
2019-06-19 08:54:40
Projekt WERBENIK DM-6653 - Dopasowanie do indywidualnych potrzeb
Witam jaki byłby koszt aby do projektu doprojektować piwnice pod połowa domu badz pod całym ? By dom mógł stać na mojej działce nie może być wyższy niż 8 m . Czy jest możliwość aby ten projekt tak zmienić ? Jakie to byłby by koszta ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paula
1
2019-06-18 11:07:42
Projekt POLADOWO DM-6299 - zmiana w projekcie
Witam.Szukam projektu domu o rozkładzie wnętrz identycznym jak projekt POLADOWO,kod DM-6299, tylko z płaskim dachem i dobudowanym garażem wzdłuż elewacji bocznej 9,2 x 3,5m.Czy posiadają Państwo podobne projekty?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
gaikwar@wp.pl
1
2019-06-18 08:47:38
Projekt Roglice DM-6546 - metraż
Szanowni Państwo, zastanawiam sie nad wyborem projektu Roglice DM-6546 lub Radostowo C2 L-6503 C. Prosze podpowiedziec laikowi, skąd taka rozbieznośc w metrażu domów ? Roglice wymiar budynku 910x1455 i powierzchnia użytkowa 99,03m2, a Radostowo 1140x1560 i powierzchnia użytkowa 137,8m2. Mimo tak n ...