Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt LIMAK DM-6688 - projket domu LIMAK 2 Kod: L-6688
Witam,
Piszę do Państwa z zapytaniem, ponieważ potrzebujemy 1sztukę egzęplarzu tego projketu. Kupiliśmy go od Państwa już jakiś czas temu, natomiast potrzebujemy jeszcze jednej sztuki. Czy insteniej możliwość dokupienia go?
Lub przesłanie jakiejś elektroniczniej kopi?
Proszę o odpowiedź.
P ...
Projekt CELOZJA 1 DM-6616 - Garaz
Witam! Chce dokonac zmiany w projekcie poprzez dodanie garazu i przestawieniu komina spalinowego czy moge zrobic to przy adaptacji projektu dokonanej przez mojego architekta czy tez tylko przez posrednictwo Panstwa biura?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna
1
2020-01-13 08:46:50
Projekt TURZYCZKA DM-6659 - Okap dachu Turzyczka
Dzień dobry.
Czy jest możliwość budowy domu z tego projektu z dachem z wysuniętym okapem na każdej elewacji o długość około 50-80cm? Czy jest to zmiana istotna wymagająca interwencji konktruktora? Czy można to zmienić na etapie adaptacji projektu?
Pozdrawiam.
Projekt Projekt budynku handlowego K-127 - Zmiana Projektu
Witam,
Czy jest możliwa zmiana w projekcie taka jak:
1. płyta (sufit) żelbetowy
2. poddasze ściana kolankowa 150 cm
3. dodanie klatki schodowej mniej więcej w połowie budynku na elewacji bocznej.
4. dodaniu okien w elewacji frontowej i tylniej i kilka okien dachowych.
pozdrawiam. Mój ad ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr Szarek
1
2020-01-13 08:35:05
Projekt BUDYNEK MAGAZYNOWO - GOSPODARCZY ZG-99 - Kod: ZG-99 - ADAPTACJA
Dzień dobry.
Interesuje mnie taki projekt tylko w wersji nieco zmodyfikowanej. Chodzi o to, aby stał się garażem dla 2 zestawów TIR obok siebie. Długość zestawu TIR to 17,6 mb, szerokość 3 mb i wysokość 4,15 mb, a więc wymagana powierzchnia to: długość 25 mb, szerokość dla 2 zest. to 9-10 mb i wys ...
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - zmiana
Witam. Czy istnieje możliwość zmiany kata pochylenia dachu do 35 stopni? Takie są wymagania planu zagospodarowania przestrzennego. Czy jest to zmiana płatna? Proszę o informację. Pozdrawiam Łukasz Suchocki
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Suchocki
1
2020-01-13 08:21:39
Projekt BODZISZEK DM-6632 - Zmiany w projekcie BODZISZEK
Witam
Mam kilka pytań dotyczących tego projektu:
- może być zbudowany w technologii szkieletowej
- ogrzewanie elektryczne plus kominek typu koza
- zamiana - przesunięcie, tak by łazienka znajdowała się z tyłu a sypialnia z przodu i rezygnacja z pomieszczenia gospodarczego, zmiana rozmieszczenia ...