Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KAMASJA DM-6615 - Kamasja DM-6615
Witam . Jestem zainteresowany projektem Kamasja DM-6615 .Czy mógłbym prosić zestawienie materiałów? Jeśli tak to proszę wysłać na adres meilowy helinski.pawel@gmail.com
pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł Heliński
1
2020-08-27 15:22:18
Projekt KAMASJA DM-6615 - Kamasja DM-6615
Witam . Jestem zainteresowany projektem Kamasja DM-6615 .Czy mógłbym prosić zestawienie materiałów? Jeśli tak to proszę wysłać na adres meilowy dorotamaciejewska@onet.eu pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mateusz Maciejewski
1
2020-08-26 12:28:18
Projekt KAMASJA DM-6615 - Stał zbrojeniowa
Witam. Kupiłem ten projekt i nie widzę w zestawieniu materiałów ile stali potrzebni i jakiej. Oczywiście mam wyrysowane i mogę to obliczyć ale jeżeli posiadacie takie zestawienie prosiłbym o wysłanie na meila. jakubportka@yahoo.ca
Projekt KAMASJA DM-6615 - Zmiany
Witam. Czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 40st.
Czy ten zmiany mogę dokonać na etapie adaptacji projektu do działki czy muszą Państwo zmienić projekt z czym wiązałby się jego większy koszt?
Projekt KAMASJA DM-6615 - zmiany
witam jakie mogę nanieść zmiany w tym projekcie
chodzi mi dokładnie czy mogę zamurować drzwi i przenieś je w inne miejsce? ( chodzi o kotłownie ), czy mogę nie budować pomieszczenia WC ? oraz czy mogę kominek odwrócić tak aby był w salonie ? czy można zrobić strop lany z betonu lub teriva? ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Karol Wilk
1
2018-10-30 11:33:28
Projekt KAMASJA DM-6615 - Antresola i zmniejszenie domu
Interesuje nas ten projekt, ale w wersji nieco zmniejszonej, bo z każdej strony zredukowanej o 0,5 m. Poza tym zastanawiamy się, czy jest możliwe, żeby w tym projekcie była antresola w taki sposób, że otwarta przestrzeń byłaby nad salonem i kuchnią a schody mogłyby być przykładowo wzdłuż ściany, na ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka P.
1
2018-10-23 11:34:17
Projekt KAMASJA DM-6615 - Zmiany w projekcie
Chcemy zakupić dwa projekty powyższego domu w wersji lewy i prawy, (podstawowy i lustrzane odbicie), jednakże chcielibyśmy go dopasować do wymagań oraz naszych oczekiwań;
1. Dach 38 stopni
2. WC oznaczone nr 4 całkowicie zlikwidowane,
3. Powyższe WC umieścić w pomieszczeniu oznaczonym nr 11,
4. ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Alicja
1
2018-10-08 14:47:56
Projekt KAMASJA DM-6615 - licowanie
Jak zawsze, najciekawsze w tym projekcie jest kamienne licowanie - tylko czemu do tego te monstrualne kamienne parapety?