Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt MOGILANY DM-6326 - buduj dom mogilany
a wybudowalam taki dom piekny cudny jest mam problem z ogladajacymi tylko bo robia zdjecia i filmuja,
mam kilkanascie uwag zanim zaczniecie budowe.
1.zmniejszyc o 1 m dach w dol
2.przekroje drzewa na dach mniejsze bo te co sa w pojekcie to na ladowanie hyba samolotu takie grube.
3 okna w kucchn ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
renia
19
2016-03-09 08:11:32
Projekt HORESZKOWICE L-6289 - alternatywne rozwiazanie
Projekt naprawde swietny, jednak zmienilambym tu dwa elementy.
Otoz zastosowalabym nową gotowa obudowe komina, ktora sietnie wspolgralaby z ciemnym dachem.
Na pierwszym miejscu design, no i funkcjonalnosc jest bardzo wazna.
Gotowe obudowy kominow to spelniaja :)
No i jeszcze jedno, daszek nad w ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
asia
1
2016-03-07 09:50:38
Projekt OCHOJEC DM-6170 - prosty i nowoczesny
szukam właśnie czegoś takiego - nowoczesny wyglad, oryginalne wejście , a zarazem prosta bryła i dach oraz sensowny układ w środku bez przesadnego szastania powierzchnią. Ciekawy domeczek.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Aneta
3
2016-02-17 16:14:05
Projekt SALWATOR 2 L-6373 - Dom
Czy ktoś z was wybudował ten dom? Chcialabym zobaczyc jak on wyglada na zywo z zewnatrz. Czy byly problemy z wybudowaniem?
Projekt SARNAKI DM-6095 - orientacyjny koszt budowy
czy koszt orientacyjny podany na Waszej stronie dotyczy całego budynku, czy tylko jednej części bliźniaka??
kto zna jakas dobra firme budowlana z wrocławia lub okolic??
pozdrawiam
Projekt MACZKÓW DM-6544 - Zmiany w projekcie
Dzień dobry.
Jestem zainteresowany państwa projektem, chciałbym jednak zmienić kilka rzeczy. Czy jest możliwe obniżenie stropu nad parterem do 230-240 cm wraz ze ścianami (obniżenie budynku) oraz skrócenie dachu tak żeby wystawał poza ściany frontową i tylną do 25 cm i przesunięcie okien dachowych ...
Projekt WOLIN DM-6508 - Wolin to fajny projekcik domku
Podoba mi się rozdzielenie strefy gospodarczej na parterze i mieszkalnej na piętrze. Ten pokój na parterze nadaje się na pokój hobby. Prosty dach, prosta forma budynku, super bo jednocześnie bardzo nowoczesna. I robi wrażenie przytulnego co przy formach nowoczesnych jakie oglądam w necie jest bardz ...
Projekt STRUMIEŃ 2 L-6474 - niemal ideał
Jak dla nas projekt idealny tradycyjny, rodzinny idealnie wpasuje się w otoczenie poniemieckej wsi. Tylko kilka zmian kosmetycznych. Dodatkowy pokój na parterze przeniesiemy do pomieszczeń łazienki i kotłowni na część frontu budynku, powstanie 1 spora sypialnia, a łazienka będzie w miejscu małego p ...