Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Budynek gospodarczy ZG-92 - Projekt
Witam
poszukuję domu w stylu proponowanego przez Was budynku gospodarczego, macie coś takiego w swojej ofercie ?
Wejście do domu na trzy stopnie, działka całkowicie płaska
Projekt WERBENIK DM-6653 - Ogrzewanie
Jestem zainteresowana kupnem tego projektu. Ogrzewać dom chciałabym za pomocą atmosferycznej pompy ciepła z rekuperatorem. Czy taka zmiana jest dodatkowo płatna?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Milena
1
2019-02-06 23:10:07
Projekt MUROWANIEC DM-6158 - Zmiany w projekcie
Dzień dobry.M -6158 Murowaniec
Czy i istnieje możliwość wprowadzenia kilku zmian?
1.Dom bez strychu
2. Okna narozne, okno balkomowe większe
3. Sciana w salnie bez skosu
4. Jeden garaż jak w projekcie ,drugi garaż na dwa samochody pod tarsem.
5. Likwidacja mniejszego tarasu
Projekt ROGATEK 2 L-6657 - Ściany nośne
Witam.Czy w przypadku zastosowania do konstrukcji dachu wiązarów można zamienić wewnętrzne ściany nośne na działowe tym samym pozbywając się fundamentów pod nimi ?
Projekt OCZARÓW 2 L-6591 - Cena zmian w projekcie
Witam
Jestem zainteresowany tym projektem,
Ile wynoszą zmiany w projekcie?
Chcę uprościć wejście, przestawić ściany i okna oraz "dołączyć" budynek gospodarczy.
Mam uszykowany szkic zmian w pdf.
Z poważaniem,
Szymon
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Zmiana kąta spadu dachu.
Miejscowy plan zagospodarowania przestrzennego wymaga żeby kąt spadu dachu wynosił 30stopni.
Czy jest możliwość zakupienia od Państwa projektu ze zmianą kąta nachylenia dachu na 30stopni ?
Jeżeli tak to jaki byłby to koszt?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał
1
2019-02-05 20:03:21
Projekt CZAJKÓW C DM-5582 C - czajkow c
Witam.Czy projekt czajkow c mozna kupic jako dom jednorodzinny 2 lokalowy,czyli czy mozna poloczyc 2 takie bryly czajkow c.prosze o pilna odpowiedz
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiana w projekcie
Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu. Natomiast zastanawia mnie ile wyniosą mnie zmiany do projektu. Chciałabym zmienić technologię z tradycyjnej na szkieletową, fundament na płytę fundamentową, pokrycie dachowe oraz dostawić wiatę na samochód. Kieruję pytanie: jaki jest koszt aby wpr ...
Projekt TUROWICE D DM-6190 D - Projekt domu Turowice
Jestem zainteresowana kupnem projektu tego domu , ale w lustrzanym odbiciu. Państwo napipisali ni, że mozecie wykonać taki projekt za 2600 zł. Jak wyglądała by ta transakcja. Jak zamówić ten projekt i oczywiście bez tej ściany dzielącej kuchnię z salonem. Czy ta zmiana bez tej właśnie ściany będzie ...