Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SZAKŁAK DM-6095B - Lekka zmiana projektu
Witam.Czy istnieje możliwość 3-zmian.Nie wiem na ile to wpłynie na konstrukcje ale zapytać mogę.
1.przesunięcie łazienek na miejsca telewizorów co za tym idzie przesunięcie ściany (to chyba nośna).Wówczas uzyskujemy miejsce na kominek z płaszczem wodnym który planuje .Czu to w ogóle możliwe.
2.P ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomasz 509960606
1
2020-05-15 08:15:54
Projekt GROSZKÓW DM-6560 - Adaptacja stropu
Dzień dobry.
Proszę o informacje czy istnieje możliwość kupienia u Państwa projektu domu nr DM-6560 "Groszków" ze stropem teriwa bądź żelbetowym. Jeśli tak to proszę o podanie kosztu wprowadzenia takich zmian w projekcie.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Rafał Kutnik. ...
Projekt ZŁOTLINEK DM-6596 - Filary zbrojone
Czy rozsunięcie (oddalenie od siebie) okien w pokoju 4 spowoduje ze filar zbrojony nie będzie potrzebny?czy w takim przypadku wystarczy narożnik murowany?czy tym samym jak powiększę łazienkę kosztem pokoju 4, a z pokoju 3 i 4 wykonam jeden pokój, mogę zrezygnować z filarów występujących w pokoju 4 ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Norbert
1
2020-05-14 14:04:46
Projekt CELOZJA B2 L-6616 B - koszty
dzień dobry mogłabym prosić o wysłanie zestawienia potrzebnych materiałów tego projektu na adres ewelinawojciech1983@gmail.com oraz koszy budowy
Autor:
Odp.
Ostatnia:
ew
1
2020-05-14 12:58:51
Projekt TUROWICE D 2 L-6190 D - Pytanie o powiększenie domu ?
Witam. Czy istnieje możliwość poszerzenia domu TUROWICE D 2
Kod: L-6190 D o np. 1 metr od strony elewacji ogrodowej bo projekt bardzo nam się podoba ale salon z pokojem gościnnym wydają się za małe i jaki jest koszt takich zmian w projekcie ? Pozdrawiam
Projekt KASINKA DM-6031 - Witam
Witam jestem zainteresowany kupnem danego projektu. Ale w moim przypadku najlepszym rozwiązaniem było by lustrzane odbicie tego projektu. I czy było możliwe przeprojektować troszkę ten projekt a mianowicie w głównej mierze chodzi o piwnicę. Idealnie by było gdyby pomieszczenia zakreskowane czyli za ...
Projekt ITALICA DM-6718 - Projekt domu ITALICA
Witam proszę o informacje na temat tego projektu do firmy co obliczy mi kosztorys budowy i czy jest możliwość budowy w technologi izodom2000
Potrzebujemy
• Zwymiarowane rzuty wszystkich kondygnacji wraz z wymiarami stolarki okiennej;
• Rzut konstrukcji stropów
• Wszystkie przekroje
• Widoki ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz
1
2020-05-12 20:23:32
Projekt WERBENIK DM-6653 - Budowa Dolnośląskie
Witam,
Czy ktoś wybudował ten projekt w dolnośląskim ? Proszę o kontakt na adres e-mail daroaro71@gmail.com. Prawdopodobnie go kupimy i chcielibyśmy zobaczyć na żywo.