Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt LUBIEŃ DM-6119 - Projekt Lubień DM-6119
Witam, czy w tym projekcie jest możliwość instalacji kominka w pokoju dziennym na parterze? Ewentualnie w którym miejscu?
Pozdrawiam
artur.oslizlo@wp.pl
Projekt ROSŁAWICE L-6214 - interesuje Mnie ten projekt L-6550
Dostępna jest również wersja projektu pod symbolem L-6550 bez podpiwniczenia, z kotłownią na paliwo stałe na parterze, zaprojektowana w technologii ścian: Pustak ceramiczny 25cm + 15cm styropianu. W nowej wersji został usunięty naczółek na wykuszu frontowym.
- jaka jest powierzchnia dachu ?
- ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Mirosław Tracz
1
2020-05-23 02:16:38
Projekt NAŁĘCZÓW DM-6313 - Dach dwuspadowy
Witam, ten dom znalazłam wśród projektów domów dwuspadowych, jednakowoż ze zdjęcia wynika, że są 4 spady. Na działce mam warunki zabudowy - dach dwuspadowy, czy ten projekt spełnia ten warunek?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Gosia
2
2020-05-23 02:14:42
Projekt Restauracja K-01C - Poddasze
Witam. Czy można by przerobic poddasze na pokoje, jak tak to ile takich pokojòw by wyszło? Jak taki projekt by wygllàdał?
Dzièkuje I pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adam Kibitlewski
1
2020-05-23 02:11:39
Projekt GAJ 2 L-6347 - Dom Gaj 2
Dzień dobry, chciałbym poprosić o rysunki szczegółowe projektu.
Bardzo bym prosił o wysłanie na adres jakub-mro@wp.pl
Projekt OLIWNIK B DM-6621 B - Oliwnik B
Witam jestem zainteresowany zakupem tego projektu, i mam pytanie czy istnieje możliwość przeadaptować garaż na pokój z łazienką i jakie są koszta takiej zmiany? Pozdrawiam
Projekt KATLEJA DM-6634 - Adaptacja KATLEJA Kod: DM-6634
Witam
Chciałbym zakupić projekt KATLEJA Kod: DM-6634 , w waszej ofercie jest to dom murowany. Jednak chciałbym go wybudować całkowicie z drewna. Czy wasz architekt adaptujący może zaprojektować go jako drewniany.
pozdrawiam Jerzy T
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jurek
1
2020-05-23 01:17:39
Projekt Altana ZG-02 - Domek na zgłoszenie
Dzień dobry,
chciałabym sie zapytać, czy w domku jest możliwość zrobienia małej toalety z prysznicem? Czy potzebna to jest dodatkowa zgoda architekta albo wprowadzenie zmian dla infomacji starostwa?
Czy w domku można zrobić antresolę zamians całego poddasza? I czy wysokość całego budynku jest do ...
Projekt WIECHLINA DM-6628 - Wiechlina- DM6628
Witam
Bardzo podoba nam się ułożenie salonu kuchni i spiżarni. Jednak czy
jest możliwość dokonać zmian w części sypialnianej kosztem garderoby, małej łazienki ewentualnie powiększenie tej części domu tak żeby wyszły 3 pokoje?