Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt FLEXUM 2 L-6715 - projekt flexum 2
Witam.
Czy można zmienić w projekcie tak by na parterze kuchnię zmniejszyć i była pomieszczeniem technicznym z oknem mniejszym jak w łazience na ok 5 m2, a tam np.centrala rekuperatora, pompa ciepła, spiżarnia, pralka,suszarka, brakuje takiego pomieszczenia w projekcie. Jadalnia była by kuchnią ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafał B.
1
2022-01-24 08:41:47
Projekt MAGENA DM-6693 - Na jakiej podstawie ten projekt jest na zgłoszenie
Dzień dobry, zastanawiam sie na jakiej podstawie ten konkretny projekt jest na zgłoszenie skoro jego metraż jest tak duży? wysokość kaletnicy również jest wyższa jak w przepisach. czy on ma możliwość opału paliwem stałym?
proszę o kontakt 510377736
Pozdrawiam Urszula Filipek
Projekt ZERNETIS DM-6827 - Adaptacja
Dzień dobry.
Cena adaptacji 2500zł obowiązuje niezależnie od dokonywanych zmian w projekcie? Otóż nie zakupiłem jeszcze tego projektu i interesuje mnie czy w ogóle będzie sie to opłacać. Zmiany jakie mnie interesują to; zmiana funademntu na tradycyjny, kocioł na pellet lub ekogroszek, powiekszeni ...
Projekt OŚNIEŻA 2 L-6649 - Realizacja
Domek piękny. Jesteśmy w trakcie budowy. Idealnie wpasował się w nasze marzenie co do domu na terenie leśnym, wiejskim. Taka nasza stodoła. Chcemy go zrobić w większości w drewnie i cegle.
Wprowadziliśmy kilka zmian: zamknęliśmy kuchnie, pomniejszylismy kotłownie, zmieniliśmy okna w kuchni, na gó ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
B.
2
2022-01-19 01:05:28
Projekt FAVIANIS DM-6713 - Favianis zmiany
Witam,czy projekt można wydłużyć o 1.5 metra od strony salonu nr8. Oraz ściany wykonać z porothermu 25, ogrzewanie pompa ciepla. Czy wasz zespół może takie zmiany wykonać?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rafal
1
2022-01-18 13:06:57
Projekt HEMARIA DM-6633 - Strop
Witam,
Czy dach projektu jest jednocześnie sufitem domu, czy istnieje w projekcie sufit np podwieszany?
Jaki byłby koszt zmiany przez Państwa kąta dachu do 30 stopni, takie mam WZ.
Projekt FLESANTE DM-6786 - Dom DM-6786 Flesante
Mam pytania dotyczące projektu domu DM-6786 Flesante:
1. Czy jest zaprojektowany jako mieszkalny?
2. Jeżeli jest budynkiem mieszkalnym, czy spełnia obowiązujące normy i warunki techniczne?
3. Czy w skład projektu wchodzi:
- projekt architektoniczny,
- kompletny projekt techniczny,
- charak ...