Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Projekt budynku gastronomicznego, mogącego pełnić również rolę niewielkiego pensjonatu ze względu na stworzenie poddasza użytkowego. Konstrukcja dolnej kondygnacji, oparta na słupach umożliwiła zorganizowanie obszernej sali konsumpcyjnej, którą znakomicie rozświetla światło słoneczne, dzięki zaprojektowaniu w elewacjach dużych przeszkleń. Obiekt doskonale sprawdzi się również jako dom weselny, poprzez możliwość organizacji zarówno miejsca do konsumpcji i tańca, jak i kilku pokoi przeznaczonych pod wynajem. Obiekt nie wybija się swoim charakterem, a dzięki zastosowaniu dachu dwuspadowego może zostać zrealizowany niemal w każdej lokalizacji.
![]() |
Forma budynku należy do założeń nieskomplikowanych, w którym jedyne załamanie stanowi wysunięcie osiowo zaprojektowanego wejścia. Dzięki temu będzie on należał do bardziej ekonomicznych i szybszych w realizacji. Jest utrzymany w minimalistycznym stylu i niekrzykliwym charakterze, który zapewniają proste elewacje oraz dach dwuspadowy. Obiekt najlepiej sprawdzi się w krajobrazie poza miastem. |
Obiekt należy do budynków wielofunkcyjnych, w których istnieje możliwość zaplanowania zarówno obszernej sali jadalnej, jak i osobnych pokoi. Dzięki temu idealnie sprawdzi się przy chęci realizacji restauracji, pensjonatu lub domu weselnego.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego LK-18C, parterowy z poddaszem użytkowym), częściowo podpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°. |
Powierzchnia zabudowy: 348.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 558.40 m² Kubatura: 2361.50 m³ Szerokość działki: 23.70 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 33 Pokój na parterze: Nie |
![]() Piwnica: częściowo podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|