![]() |
27.12.2019 20:18Witam czym się różni projekt k-03 od lk-03?... |
![]() |
31.12.2019 12:56 Dzień dobry, projekt LK-03 jest odbiciem lustrzany projektu K-03. Pozdrawiamy!... |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Projekt obiektu handlowo-usługowego z przeznaczeniem pod budynek gastronomiczny. Swój interesujący wygląd zawdzięcza elewacjom ukształtowanym w sposób niezwykle ciekawy, poprzez zastosowanie różnych okładzin wykończeniowych, których barwy można dostosować do indywidualnego charakteru właściciela. Wejście do budynku zadaszono poprzez budowę osobnego daszku, wspartego poprzez drewnianą konstrukcję. Dzięki temu witryna oraz wejście są bardzo dobrze chronione przez deszczem lub śniegiem. Co ważne, obiekt jest dostosowany do przyjmowania osób niepełnosprawnych, co z pewnością wpłynie na opinię o tym miejscu.
![]() |
1. WIATROŁAP 3,0 m² 2. BAR 58,8 m² 3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m² 4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m² 5. MAGAZYN 4,6 m² 6. KORYTARZ 6,2 m² 7. PRZEDSIONEK 1,1 m² 8. WC PERSONEL 1,1 m² 9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m² 10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m² 11. WC DAMSKI 1,5 m² 12. PRZEDSIONEK 4,1 m² 13. POCHYLNIA 9,4 m² 14. TARAS 34,1 m² Na parterze wyodrębniono strefę przyjmowania gości oraz część wspomagającą pracę całego obiektu. Salę konsumpcyjna można dowolnie dostosować do odpowiedniej funkcji - jej przestrzeń umożliwi zarówno zaplanowanie stolików, jak i baru. Zaplecze tworzy kuchnia, węzły sanitarne dla gości i pracowników, pomieszczenia techniczne i magazyn dostępny z tyłu budynku. |
Budynek należy do założeń bardzo atrakcyjnych. Główne jego zalety to ciekawy wygląd zewnętrzny oraz funkcjonalnie rozplanowane wnętrze, umożliwiające wygodną organizację pracy.
Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu. |
Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m² Kubatura: 620.00 m³ Szerokość działki: 21.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 12 Pokój na parterze: Nie Rodzaj ogrzewania: gazowe |
![]() Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|
![]() |
27.12.2019 20:18Witam czym się różni projekt k-03 od lk-03?... |
![]() |
31.12.2019 12:56 Dzień dobry, projekt LK-03 jest odbiciem lustrzany projektu K-03. Pozdrawiamy!... |