![]() |
![]() |
PARTER: 436,25 / 440,87 m2 1. Hall 12,22 m2 |
![]() |
PODDASZE: 149,05 / 162,63 m2 1. Antresola 95,58 / 103,66 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego LK-24 B. Technologia: tradycyjna. |
Powierzchnia zabudowy: 487.57 m²
Powierzchnia użytkowa: 585.30 m² Kubatura: 3454.20 m³ Szerokość działki: 23.82 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 25 Kąt nachylenia dachu: 35 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10,82 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 51,62 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projekt architektoniczny budowlany Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe, antresola Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, świetlica, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
|
każdy projekt domu z naszej oferty możesz zamówić również w wersji superenergooszczędnej do każdego projektu domu możesz zamówić również dodatkowe elementy instalacji Do każdego zamówionego projektu domu otrzymasz bezpłatnie
|