Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
|
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji K-01 C, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Kąt nachylenia dachu: 38°. Więzba dachowa wykonana z prefabrykowanych wiązarów drewnianych. |
Powierzchnia zabudowy: 319.61 m²
Powierzchnia użytkowa: 271.27 m² Kubatura: 1818.10 m³ Szerokość działki: 26.60 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 17 Kąt nachylenia dachu: 38° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8.20 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 56.62 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, świetlica Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|