Projekt Restauracja, Dom weselny Kod: K-24 B
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242,
508 037 512, 780 015 759 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Model

Strefa zewnętrzna budynku doskonale wpisze się swoim stylem w otoczenie, dzięki niekrzykliwemu charakterowi i dwuspadowemu dachowi. Wnętrze, pomimo bardzo prostego kształtu ścian doskonale sprawdzi się zarówno pod względem funkcjonalnym, jak i organizacyjnym. Zadaszone wejście do budynku zostało wsparte czterema kolumienkami i świetnie chroni przed deszczem lub śniegiem. Urok strefy zewnętrznej może zostać podkreślony przez grę kolorów, dzięki odpowiednio zaprojektowanemu oświetleniu.

Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

PARTER: 436,25 / 440,87

1. Hall 12,22 m2
2. Sala bankietowa 273,08 m2
3. Schowek 3,88 / 8,51 m2
4. Korytarz 13,28 m2
5. Kotłownia 7,95 m2
6. Magazyn 5,47 m2
7. Pomieszczenie socjalne 5,82 m2
8. Obróbka jaj i warzyw 4,21 m2
9. Kuchnia 39,00 m2
10. Chłodnia 3,47 m2
11. Zmywalnia 8,83 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,54 m2
13. Korytarz 5,66 m2
14. Przedsionek 2,66 m2
15. WC męski 6,42 m2
16. Przedsionek 2,67 m2
17. WC damski 6,24 m2
18. WC damski i dla niepełnosprawnych 3,77 m2
19. Magazyn 2,88 m2
20. Rozdzielnia kelnerska 13,84 m2
21. Schody 8,36 m2

Rzut poddasza

PODDASZE: 149,05 / 162,63 m2

1. Antresola 95,58 / 103,66 m2
2. Pomieszczenie biurowe 25,92 m2
3. Pomieszczenie biurowe 25,20 / 29,40 m2
4. Łazienka 2,35 / 3,65 m2

Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego K-24 B.
Budynek jest parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia.

Technologia: tradycyjna.
Ściany zewnętrzne: pustak MAX 29 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny.
Strop nad parterem: żelbetowy 17 cm
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe
Wentylacja: mechaniczna nawiewno-wywiewna w kuchni i na zapleczu oraz mechaniczna wywiewna na sali
Program:  sala bankietowa dla 130 osób, antresola na 47 osób, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, kuchnia, 2 pomieszczenia biurowe, 3 WC i 1 łazienka.

Powierzchnia zabudowy: 487.57 m²
Powierzchnia użytkowa: 585.30 m²
Kubatura: 3454.20 m³
Szerokość działki: 23.82 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 25
Kąt nachylenia dachu: 35°
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 10,82 m
Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe
Wskaźnik energii pierwotnej: 51,62 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: antresola
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, świetlica, placówka wsparcia dziennego dla dziecka, Projekty domów weselnych
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej