Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Projekt budynku handlowo-usługowego do przeznaczenia pod hotel, pensjonat, restaurację lub inna funkcję wynikającą z indywidualnych potrzeb inwestora. Należy do obiektów o nieskomplikowanym rzucie i prostej bryle, która została przykryta dachem naczółkowym z licznymi lukarnami w połaci. To właśnie one nadają całemu obiektowi stylu i czynią go bardziej charakterystycznym. Dodatkowo umożliwiają stworzenie w strefie poddasza wygodnych pokoi przeznaczonych pod wynajem, doskonale doświetlonych światłem słonecznym. Jego wygląd przypomina nieco architekturę dworkową, przez co budynek należy do bardziej reprezentacyjnych.
![]() |
Bryła budynku i jego konstrukcja nie należą do założeń skomplikowanych, przez co są bardziej ekonomiczne w realizacji i późniejszym planowaniu wnętrza. Wejście do budynku zostało zaprojektowane w sposób wyróżniający je z otoczenia. Jego zadaszenie stanowi balkon umiejscowiony na poddaszu, który dodatkowo niosą smukłe kolumienki podkreślające styl. Liczne lukarny w połaci dachu czynią założenie niepowtarzalnym. |
Zaplanowanie budynku o wydłużonym kształcie dobrze sprawdzi się na węższych działkach. Jego prosta forma umożliwia organizację bardziej funkcjonalnego wnętrza, w którym wydzielono strefę jadalną, noclegową oraz mieszkalną.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym LK-26 Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 490.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 825.80 m² Kubatura: 3727.92 m³ Szerokość działki: 22.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 61 Kąt nachylenia dachu: 35 Ilość pokoi: 15 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10,90 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe (biomasa) Wskaźnik energii pierwotnej: 55,00 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|