Projekt Bar Kod: LK-22
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242,
508 037 512, 12 414 35 34 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Model

Bardzo prostą bryłę na kształcie prostokąta wzbogacają schody dostawione do budynku od strony zewnętrznej. Charakteru dodaje również opływowy w kształcie daszek, stanowiący zacienienie głównego wejścia do obiektu. Przestrzeń użytkowa została znakomicie powiększona, dzięki umożliwieniu organizacji na stropodachu przyjemnego ogródka.

Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

1. Komunikacja 2,3 m2

2. Pomieszczenie socjalne 4,0 m2

3. Zmywalnia naczyń stołowych 3,9 m2

4. Sala konsumpcyjna 31,6 m2

5. WC damski 1,9 m2

6. Przedsionek 1,7 m2

7. Komunikacja 3,0 m2

8. WC męski i dla niepełnosprawnych 3,6 m2

9. Bar 4,4 m2

10. Kuchnia 10,1 m2

11. Magazyn 4,9 m2

Parter tworzy między innymi duża sala restauracyjna z wydzielonym w narożu barem. Znajdują się tu również węzły sanitarne - w tym dla osób niepełnosprawnych. Część zaplecza stanowią: pomieszczenie socjalne, magazyn, kuchnia oraz zmywalnia naczyń. Strefa techniczna dostępna jest dzięki stworzeniu dodatkowego wejścia w elewacji bocznej.

Rzut poddasza

1. Klatka schodowa 17,7 m2

2. Taras 84,0 m2

Antresolę udostępniono poprzez schody zewnętrzne, dodające całemu założeniu charakteru. Dzięki niej przestrzeń lokalu znacznie powiększa się, co umożliwi przyjęcie większej liczby klientów.

Przekrój

Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję baru LK-22, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak PGS 30 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Strop: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%.
Program: sala konsumpcyjna, bar, kuchnia, zmywalnia, toalety, pomieszczenie socjalne, magazyn.

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski budowlany z przedmiarem robót
- zestawienie materiałów budowlanych
- zgoda na zmiany w projekcie

Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu

ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72

Powierzchnia zabudowy: 106.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 71.30 m²
Kubatura: 344.00 m³
Szerokość działki: 14.23 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 9
Pokój na parterze: Nie
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Marek Lizak
CENA 4 EGZ. PROJEKTU 1 200PLN

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej