Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego LK-17
Parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony.
Technologia: ściany zewnętrzne parteru - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny
Stropy: nad piwnicą - żelbetowy, nad parterem - drewniany.
Kąt nachylenia dachu: 30°.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe w częściowym podpiwniczeniu
Program: 2 sale konsumpcyjne: na 140 oraz 25 osób, 2 kuchnie, zaplecze kuchenne, zaplecze magazynowe, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, 3 pokoje gościnne, kotłownia.
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan,gaz, c.w.u., wentylacja mechaniczna nawiewno - wywiewna kuchni, wentylacja mechaniczna wywiewna sali bankietowej, hydranty p.poż., projekt kotłowni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie, oświetlenie ewakuacyjne)
- charakterystyka energetyczna budynku
- zestawienie materiałów budowlanych
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu
ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72 |