Projekt Budynek gastronomiczny Kod: LK-172 u
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06,
12 414 35 34, 12 410 49 71 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Rzut parteru

Parter: 427,22 m2

1. Hall wejściowy 15,05 m2

2. Przedsionek WC damskie 2,94 m2

3. WC damskie 5,23 m2

4. Przedsionek WC męskie 3,30 m2

5. WC męskie 7,18 m2

6. WC dla osób niepełnosprawnych 3,88 m2

7. Szatnia 4,09 m2

8. Sala wielofunkcyjna 274,15 m2

9. Pom. porządkowe 1,41 m2

10. Schody. 4,32 m2

11. Rozdzielnia kelnerska 7,28 m2

12. Magazyn 4,49 m2

13. Pom. porządkowe 3,52 m2

14. Kuchnia 37,27 m2

15. Zmywalnia 8,73 m2

16. Korytarz 17,86 m2

17. Pom. chłodziarek 3,88 m2

18. Przyg. warzyw / jaj 3,81 m2

19. Szatnia personelu + WC 7,06 m2

20. Magazyn 4,17 m2

21. Kotłownia 7,60 m2

Rzut poddasza

Poddasze: 151,54 / 162,74 m2

1. Schody 4,25 m2

2. Antresola  119,48 / 126,37 m2

3. Przedsionek 4,87 m2

4. Przedsionek WC damskie 1,90 m2

5. WC damskie 1,69 / 2,80 m2

6. Przedsionek WC męskie 1,90 m2

7. WC męskie 1,36 / 2,27 m2

8. Pokój biurowy 15,95 / 18,38 m2

 

Projekt budynku gastronomicznego LK-172.
Obiekt pełniący funkcję gastronomiczną z częścią szatniową dla personelu dla zatrudnienia około 6 - 10 pracowników. Budynek nie jest podpiwniczony i posiada dwie kondygnacje nadziemne – parter i poddasze.

Technologia: tradycyjna
Ściany zewnętrzne: bloczki z betonu komórkowego 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny
Strop: żelbetowy.
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: kocioł na paliwo stałe
Wentylacja: mechaniczna i grawitacyjna
Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna
Program:
Parter - hol wejściowy, przedsionek WC damskiego, WC damskie, WC dla osób niepełnosprawnych, przedsionek WC męskiego, WC męskie, szatnia, sala wielofunkcyjna, schody na antresolę, pomieszczenie porządkowe, rozdzielnia kelnerska, magazyn, kuchnia, zmywalnia, korytarz, kotłownia, pomieszczenie na chłodziarki, magazyn, pomieszczenie obróbki warzyw / jaj oraz szatnia personelu + WC.
Antresola - schody, przedsionek WC damskiego, WC damskie, przedsionek WC męskiego, WC męskie, biuro oraz sala wielofunkcyjna.

 

Powierzchnia zabudowy: 494.07 m²
Powierzchnia użytkowa: 578.76 m²
Kubatura: 4062.10 m³
Szerokość działki: 23.72 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 29
Kąt nachylenia dachu: 35
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 10,77 m
Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe
Wskaźnik energii pierwotnej: 94,79 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze użytkowe, antresola
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Jaromir Mruk, Mateusz Budziakowski
CENA 3 EGZ. PROJEKTU 23 200PLN

Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki  sprawdź szczegóły >>

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej