Projekt BAR Kod: LK-03
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06
PN - PT do 18: 602 62 95 77 / PN - PT po 16: 602 62 95 77 / SB - ND od 8 do 22: 602 62 95 77
Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

1. WIATROŁAP 3,0 m²

2. BAR 58,8 m²

3. POMIESZCZENIE PODGRZEWANIA POSIŁKÓW 16,3 m²

4. POMIESZCZENIE MYCIA POJEMNIKÓW 3,7 m²

5. MAGAZYN 4,6 m²

6. KORYTARZ 6,2 m²

7. PRZEDSIONEK 1,1 m²

8. WC PERSONEL 1,1 m²

9. SZATNIA PERSONELU + KOTŁOWNIA 8,5 m²

10. WC MĘSKI, NIEPEŁNOSPRAWNI 3,4 m²

11. WC DAMSKI 1,5 m²

12. PRZEDSIONEK 4,1 m²

13. POCHYLNIA 9,4 m²

14. TARAS 34,1 m²

Na parterze wyodrębniono strefę przyjmowania gości oraz część wspomagającą pracę całego obiektu. Salę konsumpcyjna można dowolnie dostosować do odpowiedniej funkcji - jej przestrzeń umożliwi zarówno zaplanowanie stolików, jak i baru. Zaplecze tworzy kuchnia, węzły sanitarne dla gości i pracowników, pomieszczenia techniczne i magazyn dostępny z tyłu budynku.

Przekrój

Budynek należy do założeń bardzo atrakcyjnych. Główne jego zalety to ciekawy wygląd zewnętrzny oraz funkcjonalnie rozplanowane wnętrze, umożliwiające wygodną organizację pracy.

Budynek gastronomiczny parterowy, bez podpiwniczenia. W budynku przewiduje się obsługę kateringową. Budynek można dostosować do pełnego wytwarzania potraw. Wykonany w technologii tradycyjnej. Kąt nachylenia dachu wynosi: 20°. Ściany zewnętrzne: pustak POROTHERM 25 cm, styropian 10 cm, tynk zewnętrzny. Stropy w budynku: żelbetowe. Program: bar, pomieszczenie podgrzewania posiłków, magazyn, toalety, szatnia personelu.

Zobacz ten projekt w lustrzanym odbiciu

ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72

Powierzchnia zabudowy: 139.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 112.10 m²
Kubatura: 620.00 m³
Szerokość działki: 21.00 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 12
Pokój na parterze: Nie
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Kinga Ściegienny
CENA 4 EGZ. PROJEKTU 1 200PLN

Projekt został opracowany zgodnie z aktualnie obowiązującymi normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Do każdego zamówionego projektu domu otrzymasz bezpłatnie

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej