Projekt Budynek gastronomiczny Kod: K-22B u
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06,
12 414 35 34, 12 410 49 71 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Rzut parteru

Parter: 79,40 m2


1. Sala konsumpcyjna 31,34 m2
2. WC dla os. niepełnosprawnych 3,53 m2
3. Komunikacja 2,90 m2
4. Przedsionek 1,61 m2
5. WC 1,79 m2
6. Zmywalnia naczyń 3,81 m2
7. Magazyn 2,57 m2
8. WC 1,62 m2
9. Szatnia - przedsionek 2,58 m2
10. Komunikacja 4,43 m2
11. Pom. techniczne 4,56 m2
12. Magazyn 4,48 m2
13. Kuchnia 9,89 m2
14. Bar 4,29 m2


 

Przekrój

 

Projekt budynku gastronomicznego K-22B pełniącego funkcję baru.

Budynek parterowy, niepodpiwniczony, bez garażu. 
Obiekt jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Technologia: tradycyjna
Ściany zewnętrzne: beton komórkowy 24 cm, styropian 20 cm, tynk zewnętrzny
Strop: brak stropu, sufit nad parterem stanowi konstrukcja dolnego pasa kratownicy drewnianej dachowej
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: gazowe, ogrzewanie cwu wspomagane przez pompę ciepła 
Wentylacja: grawitacyjna i mechaniczna
Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna
Powierzchnia dachu: 151 m2
Program: sala konsumpcyjna, wc dla os. niepełnosprawnych, komunikacja, przedsionek, wc, zmywalnia naczyń, magazyn, szatnia - przedsionek, komunikacja, pom. techniczne, magazyn, kuchnia, bar


W budynku zaprojektowano również instalację fotowoltaiczną na dachu o mocy 4 kWp, która produkuje prąd na potrzeby zasilania pompy ciepła do cwu, urządzeń pomocniczych do ogrzewania, wentylacji oraz częściowo funkcjonowania obiektu.


PROJEKT ZGODNY Z AKTUALNYMI NORMAMI DOSTĘPNY W TERMINIE USTALONYM Z BIUREM.

Powierzchnia zabudowy: 105.28 m²
Powierzchnia użytkowa: 79.40 m²
Kubatura: 533.12 m³
Szerokość działki: 14.58 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 14
Kąt nachylenia dachu: 35°
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 6,23 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: brak poddasza
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, parterowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, z fotowoltaiką
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Katarzyna Sieduszewska
CENA 3 EGZ. PROJEKTU 3 000PLN

Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki  sprawdź szczegóły >>

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej