Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
Projekt piętrowego budynku hotelowo-gastronomicznego. Bardzo duża powierzchnia użytkowa pozwoli na stworzenie restauracji oraz jedenastu pokoi dwuosobowych. Bryła budynku jest urozmaicona poprzez wysunięcie części piętra nad wejście oraz dach kopertowy o niskim nachyleniu połaci. Dostosowanie do potrzeb osób niepełnosprawnych stanowi atut obiektu i wyróżnia go na tle innych hoteli, niekoniecznie przystosowanych do ich przyjmowania. Budynek jest więc nowoczesny i funkcjonalny, a przy tym subtelny i atrakcyjny wizualnie.
![]() |
![]() |
1. Pomieszczenie techniczne 18,5 m2 2. Kotłownia 5,6 m2 3. Magazyn 11,4 m2 4. Magazyn 18,7 m2 5. Hall 15,8 m2 6. Magazyn sprzętu i mebli 10,2 m2 7. Magazyn napojów 11,6 m2 8. WC 4,8 m2 9. Chłodnia 8,1 m2 10. Komunikacja + 1/2 schodów 10,0 m2 11. Schowek 3,8 m2 W częściowym podpiwniczeniu zorganizowano mniej reprezentacyjne pomieszczenia tj. magazyny wspomagające pracę restauracji, chłodnię, kotłownię oraz schowki. W razie potrzeb przestrzeń tą można powiększyć i stworzyć np. duży magazyn. |
![]() |
1. Wiatrołap 6,2 m2 2. Poczekalnia 9,0 m2 3. Komunikacja 44,9 m2 4. Komunikacja + 1/2 schodów 15,2 m2 5. Recepcja 6,2 m2 6. Szatnia 9,1 m2 7. Sala restauracyjna 54,0 m2 8. Kuchnia 20,0 m2 9. Przygotowalnia 3,8 m2 10. Zmywalnia naczyń 8,0 m2 11. Komunikacja + 1/2 schodów 16,4 m2 12. Chłodnia 5,3 m2 13. Pomieszczenie socjalne 16,9 m2 14. Pomieszczenie administracyjne 8,8 m2 15. Łazienka 5,0 m2 16. WC męski 2,6 m2 17. WC dla kobiet i osób niepełnosprawnych 4,9 m2 18. Łazienka dla osób niepełnosprawnych 3,7 m2 19. Pokój dla niepełnosprawnych 10,9 m2 20. Wiatrołap zaplecza 4,2 m2 Na parterze wydzielono salę restauracyjną z zapleczem tj. kuchnię, zmywalnię, chłodnię i pomieszczenie gospodarcze. Dostęp do strefy pracowniczej umożliwia dodatkowe wejście zaplanowane z tyłu obiektu. Utworzono tu również pokój dla osoby niepełnosprawnej z prywatną łazienką, toalety dla personelu i gości, szatnię i recepcję. |
![]() |
1. Komunikacja + 1/2 schodów 51,8 m2 2. 1/2 schodów 6,8 m2 3. Pokój z przedpokojem 19,8 m2 4. Łazienka 3,1 m2 5. Pokój z przedpokojem 18,7 m2 6. Łazienka 4,6 m2 7. Pokój z przedpokojem 14,7 m2 8. Łazienka 4,0 m2 9. Pokój z przedpokojem 14,0 m2 10. Łazienka 4,0 m2 11. Pokój z przedpokojem 14,3 m2 12. Łazienka 3,9 m2 13. Pokój z przedpokojem 15,3 m2 14. Łazienka 3,9 m2 15. Pokój z przedpokojem 15,0 m2 16. Łazienka 3,7 m2 17. Pokój z przedpokojem 15,2 m2 18. Łazienka 3,8 m2 19. Pokój z przedpokojem 20,2 m2 20. Łazienka 3,2 m2 Na piętrze znajduje się dziewięć pokoi dwuosobowych z prywatnymi łazienkami. Każdy z nich zaopatrzono również w duże okna oraz szafę wnękową, lepiej organizującą przestrzeń. |
Częściowe podpiwniczenie oraz prosty kształt budynku pozwoliły na maksymalne wykorzystanie powierzchni zabudowy. Pokoje hotelowe są przestronne, a restauracja na parterze wygodna, zarówno dla gości, jak i pracowników.
Budynek hotelowo - gastronomiczny K-11 |
Powierzchnia zabudowy: 337.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 966.60 m² Kubatura: 3548.10 m³ Szerokość działki: 22.62 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 51 Pokój na parterze: Nie |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: - projekt architektoniczny budowlany Piwnica: częściowo podpiwniczony Poddasze: piętro Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, hotel Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Katarzyna Hodor |
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|