Projekt

Bar

Kod: K-04
uzyskujemy pozwolenia na budowę Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06
PN - PT po 16: 602 62 95 77
SB - ND od 8 do 22: 602 62 95 77

Projekt budynku gastronomicznego, doskonale nadającego się na stworzenie w nim restauracji, baru samoobsługowego lub karczmy. Dzięki tradycyjnemu wyglądowi idealnie sprawdzi się jako obiekt serwujący posiłki kuchni miejscowej. Dwuspadowy dach i proponowana drewniana okładzina pozwolą na budowę niemal w każdym terenie, a organizacja dużego tarasu od strony ogrodowej pozwoli na stworzenie przyjemnego miejsca wśród zieleni. Otwarta sala konsumpcyjna sprawia wrażenie niezwykle przestronnej i dobrze doświetlonej.

uzyskujemy pozwolenia na budowę dla naszych klientów

Elewacje

 

elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna

Rzut parteru

 

1. WIATROŁAP 5,0 m²

2. PRZEDSIONEK 4,4 m²

3. WC MĘŻCZYZN I NIEPEŁNOSPRAWNYCH 6,4 m²

4. WC KOBIET 3,6 m²

5. MAGAZYN 5,0 m²

6. KOTŁOWNIA 2,2 m²

7. WC PERSONELU 2,6 m²

8. POMIESZCZENIE SOCJALNE 6,1 m²

9. BAR 13,1 m²

10. SALA KLUBOWA 54,4 m²

Parter tworzą wszystkie pomieszczenia wymagane do prowadzenia obiektu gastronomicznego. W sali konsumpcyjnej zaplanowano dużą przestrzeń barową oraz wyjście na taras. Do ciekawych rozwiązań może należeć ustawienie na tarasie specjalnych parasoli lub stworzenie zadaszenia, które w razie deszczu lub upału można by było używać w celu zapewnienia klientom większego komfortu. Zaplecze zorganizowano po lewej stronie od wejścia i tworzą go: pomieszczenie socjalne, węzły sanitarne dla gości i pracowników oraz magazyn.

Przekrój

 

Dzięki stworzeniu budynku niepodpiwniczonego i bez poddasza użytkowego budowa będzie postępowała w sposób niezwykle sprawny i ekonomiczny. Prosta bryła i tradycyjny charakter z pewnością spodoba się klientom szukających przyjemnego miejsca ze specjałami kuchni polskiej.

Budynek małej gastronomii K-04

parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna
Kąt nachylenia dachu: 38°.
Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras.

Powierzchnia zabudowy: 123.40 m²
Powierzchnia użytkowa: 102.80 m²
Kubatura: 531.60 m³
Szerokość działki: 22.50 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 10
Pokój na parterze: Nie
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt baru, projekt zajazdu, restauracja, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Architekt: Aleksandra Majcher
CENA PROJEKTU

2 400PLN


KUP PROJEKT

wersja superenergooszczędna

każdy projekt domu z naszej oferty możesz zamówić również w wersji superenergooszczędnej

zobacz więcej

dodatkowe elementy instalacji

do każdego projektu domu możesz zamówić również dodatkowe elementy instalacji

zobacz więcej

Do każdego zamówionego projektu domu otrzymasz bezpłatnie

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zestawienie podstawowych materiałów do budowy domu
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij