Projekt

Bar

Kod: K-04
Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242,
508 037 512

Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.

Elewacje

 

Projekt K-04 - elewacja
elewacja ogrodowa
Projekt K-04 - elewacja
elewacja frontowa
Projekt K-04 - elewacja
elewacja boczna
Projekt K-04 - elewacja
elewacja boczna

zobacz realizacje naszych projektów

Rzut parteru

 

Projekt K-04 - rzut

1. WIATROŁAP 5,0 m²

2. PRZEDSIONEK 4,4 m²

3. WC MĘŻCZYZN I NIEPEŁNOSPRAWNYCH 6,4 m²

4. WC KOBIET 3,6 m²

5. MAGAZYN 5,0 m²

6. KOTŁOWNIA 2,2 m²

7. WC PERSONELU 2,6 m²

8. POMIESZCZENIE SOCJALNE 6,1 m²

9. BAR 13,1 m²

10. SALA KLUBOWA 54,4 m²

Parter tworzą wszystkie pomieszczenia wymagane do prowadzenia obiektu gastronomicznego. W sali konsumpcyjnej zaplanowano dużą przestrzeń barową oraz wyjście na taras. Do ciekawych rozwiązań może należeć ustawienie na tarasie specjalnych parasoli lub stworzenie zadaszenia, które w razie deszczu lub upału można by było używać w celu zapewnienia klientom większego komfortu. Zaplecze zorganizowano po lewej stronie od wejścia i tworzą go: pomieszczenie socjalne, węzły sanitarne dla gości i pracowników oraz magazyn.

Przekrój

 

Projekt K-04 - przekrój

Dzięki stworzeniu budynku niepodpiwniczonego i bez poddasza użytkowego budowa będzie postępowała w sposób niezwykle sprawny i ekonomiczny. Prosta bryła i tradycyjny charakter z pewnością spodoba się klientom szukających przyjemnego miejsca ze specjałami kuchni polskiej.

Zadaj pytanie dotyczące tego projektu  kliknij

Budynek małej gastronomii K-04

parterowy, bez podpiwniczenia.
Technologia tradycyjna
Kąt nachylenia dachu: 38°.
Program: sala konsumpcyjna przeznaczona na 20 miejsc, węzły sanitarne, magazyn, kotłownia, oraz taras.

Powierzchnia zabudowy: 123.40 m²
Powierzchnia użytkowa: 102.80 m²
Kubatura: 531.60 m³
Szerokość działki: 22.50 m
UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki
dotyczy ustawienia domu węższą elewacją.

Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 10
Pokój na parterze: Nie
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:

- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych 
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- projektowana charakterystyka energetyczna
- zestawienie materiałów budowlanych
- zgoda na zmiany w projekcie

Oprócz wyżej opisanej zawartości części projektowej nasze Kompendium realizacji projektu zawiera szereg innych części na które składają się: „Aspekty prawne przygotowania inwestycji”, „Wzory pism i umów”,„Najczęstsze problemy w procesie budowlanym”,„Warunki uzyskiwania kredytów budowlanych”, „Najważniejsze pojęcia budowlane”,„Meblowanie i aranżacja wnętrz”, „Ogród wokół domu” i „Jak zamieszkać zgodnie z prawem”. Całość w formie wydawnictwa książkowego oprawiona jest w kartonową okładkę.

Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt baru, projekt zajazdu, restauracja, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Architekt: Aleksandra Majcher

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij