Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
![]() |
![]() |
PARTER: 665,96 m2 1. Hall wejściowy 16,84 m2 |
![]() |
PODDASZE: 240,46 / 201,16 m2 1. Kl. sch. 8,02 m2 |
Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym K-17B Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 757.28 m²
Powierzchnia użytkowa: 867.12 m² Kubatura: 5202.10 m³ Szerokość działki: 34.04 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 30° Ilość pokoi: 6 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8,31 m Rodzaj ogrzewania: kocioł gazowy Wskaźnik energii pierwotnej: 44,28 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: handlowo-usługowe, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt sanatorium, sanatorium, pensjonat, projekt pensjonatu, parterowe z poddaszem użytkowym, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|