Projekt Restauracja Kod: K-01
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242,
508 037 512, 12 414 35 34 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Model
Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

Wersja alternatywna

Parter: 234,09 m2

1. Wiatrołap + szatnia 17,05 m2

2. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,93 m2

3. WC męski z przedsionkiem 5,87 m2

4. Sala konsumpcyjna 96,82 m2

5. Bar 9,24 m2

6. Rozdzielnia 6,55 m2

7. Przedsionek 2,80 m2

8. Zmywalnia 7,17 m2

9. Kuchnia 23,92 m2

10. Łazienka z WC 4,43, m2

11. Pomieszczenie socjalne 10,21 m2

12. Chłodnia 3,41 m2

13. Magazyn 3,60 m2

14. Magazyn 3,81 m2

15. Pomieszczenie gospodarcze 2,00 m2

16. Korytarz 16,97 m2

17. Obróbka warzyw i jaj 5,38 m2

18. Skład opału 3,41 m2

19. Kotłownia 7,52 m2

Przekrój

Konstrukcja budynku zakłada brak poddasza użytkowego oraz podpiwniczenia, co niewątpliwie wpłynie na ekonomię budowy. Doskonała organizacja przestrzeni pozwoli na swobodne kształtowanie przestrzeni wewnętrznej i zewnętrznej, również wpływającej na całościowy odbiór obiektu.

Wersja alternatywna

Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji K-01, parterowy, niepodpiwniczony.

Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony. Kąt nachylenia dachu: 38°.
Ogrzewanie: kotłownia na paliwo stałe (pellet).
Program: sala restauracyjna, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, kotłownia na paliwo stałe, skład opału.

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie awaryjne)
- projektowana charakterystyka energetyczna
- zestawienie materiałów budowlanych
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie

Powierzchnia zabudowy: 285.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 234.09 m²
Kubatura: 1563.10 m³
Szerokość działki: 23.40 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 19
Kąt nachylenia dachu: 38
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 8,10 m
Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe - pellet
Wskaźnik energii pierwotnej: 35,58 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze nieużytkowe
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Aleksandra Majcher, Jaromir Mruk
CENA 4 EGZ. PROJEKTU 3 700PLN

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej