Zadzwoń do nas! PN - PT od 7 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 50 40 |
![]() |
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem - sezonowy K-125 Technologia: drewniana |
Powierzchnia zabudowy: 268.20 m²
Powierzchnia użytkowa: 204.75 m² Kubatura: 993.10 m³ Szerokość działki: 23.72 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 3° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 4,90 m Wskaźnik energii pierwotnej: 41,21 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt budynku gastronomicznego, drewniane Technologia: drewniana Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z aktualnie obowiązującymi normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|