Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512 |
![]() |
Projekt budynku gastronomiczno - noclegowego K-108 Technologia: tradycyjna |
Powierzchnia zabudowy: 1426.38 m²
Powierzchnia użytkowa: 1913.06 m² Kubatura: 9839.30 m³ Szerokość działki: 39.88 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 105 Kąt nachylenia dachu: 37° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 9,5 m Rodzaj ogrzewania: kocioł gazowy Wskaźnik energii pierwotnej: 62,99 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
Oprócz wyżej opisanej zawartości części projektowej nasze Kompendium realizacji projektu zawiera szereg innych części na które składają się: „Aspekty prawne przygotowania inwestycji”, „Wzory pism i umów”,„Najczęstsze problemy w procesie budowlanym”,„Warunki uzyskiwania kredytów budowlanych”, „Najważniejsze pojęcia budowlane”,„Meblowanie i aranżacja wnętrz”, „Ogród wokół domu” i „Jak zamieszkać zgodnie z prawem”. Całość w formie wydawnictwa książkowego oprawiona jest w kartonową okładkę. Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażuPiwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: piętro Typ: komercyjne, projekt hotelu, projekt budynku usługowego, hotel, projekt domu weselnego, projekt domu spokojnej starości, projekt sanatorium, sanatorium, dom spokojnej starości, dom opieki, projekt domu opieki, pensjonat, projekt pensjonatu, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków.
|