Projekt

BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM

Kod: K-87
Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06
PN - PT do 18: 602 62 95 77

 

Model

 

Projekt K-87 - model

 

Elewacje

 

Projekt K-87 - elewacja
elewacja ogrodowa
Projekt K-87 - elewacja
elewacja frontowa
Projekt K-87 - elewacja
elewacja boczna
Projekt K-87 - elewacja
elewacja boczna

zobacz realizacje naszych projektów

Rzut piwnicy

 

Projekt K-87 - rzut Piwnica 58,59 m2
1. Korytarz - 5,14 m2
2. Wentylatornia -18,36 m2
3. Pom. gospodarcze - 16,85 m2
4. Pom. gospodarcze - 18,24m2

Rzut parteru

 

Projekt K-87 - rzut

Parter 633,51 m2
1. Hall wejściowy -12,98 m2
2. Szatnia - 9,97 m2
3. Szatnia - 9,97 m2
4. Sala wielofunkcyjna -393,99 m2
5. Korytarz -27,02 m2
6. Wiatrołap - 4,32 m2
7. Biuro - 7,24 m2
8. WC dla niepełnosprawnych -3,49 m2
9. Przedsionek - 4,70 m2
10. WC Damskie - 10,30 m2
11. Przedsionek - 3,86 m2
12. WC Męskie 6,24 m2
13. Korytarz - 23,56 m2
14. Rozdzielnia kelnerska - 4,52 m2
15. Zmywalnia naczyń kuch. -7,02 m2
16. Pomieszczenie na odpadki - 2,06 m2
17. Kuchnia - 36,82 m2
18. Obróbka warzyw i jaj - 6,58 m2
19. Magazyn - 4,70 m2
20. Magazyn - 4,70 m2
21. Magazyn urządzeń chłod. -5,07 m2
22. Magazyn - 5,04 m2
23. Magazyn - 5,73 m2
24. Pokój soc. dla obsługi kuchni - 8,67 m2
25. WC + natrysk 3,84 m2
26. Kotłownia - 18,12 m2

Rzut poddasza

 

Projekt K-87 - rzut Poddasze 377,33 m2
1. Klatka schodowa - 6,46 m2
2. Antresola - 213,85 m2
3. Pokój 1-osobowy - 10,61 m2
4. Łazienka - 2,93 m2
5. Pokój 3-osobowy - 16,47 m2
6. Łazienka - 3,42 m2
7. Korytarz - 20,30 m2
8. Pokój 1-osobowy - 10,74 m2
9. Łazienka - 2,93 m2
10. Pokój 2-osobowy - 16,48 m2
11. Łazienka - 3,31 m2
12. Pokój 3-osobowy - 19,94 m2
13. Łazienka - 2,80 m2
14. Pokój 3-osobowy - 18,8 m2
15. Łazienka - 2,80 m2
16. Pokój 2-osobowy - 17,70 m2
17. Łazienka - 4,79 m2
Zadaj pytanie dotyczące tego projektu  kliknij

Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym
K-87
Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, częściowo podpiwniczony.
Przewidywane zatrudnienie około 7 osób, na parterze sala konsumpcyjna na około 200 gości, na poddaszu adresola dla około 50 osób.

Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 14 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: Nad parterem : Część jednokondygnacyjna - płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do konstrukcji drewnianej za pomocą wieszaków stalowych. Cześć dwukondygnacyjna i antresola - żelbetowy,  Nad piętrem: Część dwukondygnacyjna i antresola - Płyta  Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do spodu krokwii / jętki za pomocą wieszaków stalowych.
Kąt nachylenia dachu: 40°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa 
Wentylacja mechaniczna: nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła w Restauracji, nawiewno - wywiewna w kuchni z zapleczem, grawitacyjna w łazienkach przy pokojach na piętrze.
Program użytkowy piwnicy: wentylatornia, 2 pom. gospodarcze.
Program użytkowy parteru: sala wielofunkcyjna, 2 ,szatnie, zaplecze sanitarne damskie i męskie, kuchnia z zapleczem gastronomicznym i socjalnym, biuro, kotłownia, 5pom.magazynowych.
Program użytkowy poddasza: trzy pokoje trzyosobowe z łazienkami, dwa pokoje dwuosobowe z łazienkami, dwa pokoje jednoosobowe z łazienkami, antresola.

 

 

 

 
Powierzchnia zabudowy: 714.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1069.43 m²
Kubatura: 6938.90 m³
Szerokość działki: 33.70 m
UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki
dotyczy ustawienia domu węższą elewacją.

Ilość kondygnacji: 3
Liczba pomieszczeń: 49
Kąt nachylenia dachu: 40°
Ilość pokoi: 7
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 10,89 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Wskaźnik energii pierwotnej: 66,46 kWh/(m²·rok)
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany 
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- kosztorys inwestorski z przedmiarem robót
- zestawienie materiałów budowlanych
- szacunkowa charakterystyka energetyczna
- zgoda na zmiany w projekcie
  
ZAPYTAJ O PROJEKT ! 
(012) 410 49 71 
(012) 410 49 72 
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: częściowo podpiwniczony
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, motele, parterowe z poddaszem mieszkalnym, komercyjne, projekt motelu, projekt karczmy, projekt gospodarczo-rekreacyjny, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji, projekt budynku konferencyjnego
Technologia: tradycyjna

Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA 4 EGZ. PROJEKTU 5 200 PLN 13 000 PLN KUP
PROJEKT

Projekt został opracowany zgodnie z aktualnie obowiązującymi normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Do każdego zamówionego projektu domu otrzymasz bezpłatnie

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij