Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
![]() |
Projekt budynku gastronomicznego Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny. ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych
- przedmiar robót budowlanych - projekt technologiczny zaplecza kuchennego - zestawienie prefabrykowanej więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
ZAPYTAJ O PROJEKT !
(012) 410 49 71
(012) 410 49 72
|
Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m² Kubatura: 5235.90 m³ Szerokość działki: 33.65 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 47 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 5 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 11.32 m Rodzaj ogrzewania: GAZOWE Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, projekt restauracji, Projekty domów weselnych Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|