Projekt

BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM

Kod: K-86
uzyskujemy pozwolenia na budowę Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06
PN - PT po 16: 602 62 95 77
SB - ND od 8 do 22: 602 62 95 77

uzyskujemy pozwolenia na budowę dla naszych klientów

Model

 

Elewacje

 

elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna

Rzut parteru

 

PARTER 570,60 m2

1. Sala konsumpcyjna 350,45 m2
2. Szatnia + przedsionek 22,56 m2
3. Korytarz 7,92  m2
4. WC dla niepełnosprawnych 4,23 m2
5. WC damskie + przedsionek 8,56 m2
6. WC męskie + przedsionek 8.51 m2
7.  Korytarz 25.43 m2
8. Pokój socjalny dla obsł. Kuchni 9,08 m2
9. WC + natrysk 5,13
m2
10. Magazyn urządzeń chłodniczych 2,91 m2
11. Magazyn warzyw 4,85 m2
12. Magazyn produktów suchych 4,01 m2
13. Magazyn napojów3,30 m2
14. Magazyn zasobów 3,25 m2
15. Obróbka warzyw i jaj 5,26 m2
16 . Kuchnia 36,47 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 16,44 m2
18. Zmywalnia naczyń kuchennych 6,48 m2
19. Chłodnia wyrobów gotowych 2,99 m2
20 .Chłodnia wyrobów gotowych 2,95 m2
21. Kotłownia 13,28 m2
22. Klatka schodowa 19,58 m2
23. Pomieszczenie porządkowe 3,30 m2

Rzut poddasza

 

PODDASZE : 235,10 m2
 
1. Klatka schodowa 18,61  m2
2. Pomieszczenie porządkowe  3,12 m2 
3. Pokój trzyosobowy 18,26 m
4. Łazienka 3,24 m2
5. Biuro 14,59 m2
6. Pokój trzyosobowy 20,33 m
7. Łazienka  3,02 m2
8.  Korytarz 22,09 m2
9. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
10. Łazienka  3,02  m2
11. Pokój socjalny 6,52 m2
12. WC  3,28 m2
13. Pokój dwuosobowy 16,04 m2
14. Łazienka  3,02 m2
15. Pokój trzyosobowy 17,74 m2
16 .Łazienka 6,95 m2
17. Magazyn na zasoby  17,32 m
18. Korytarz 6,04 m2
19. Pomieszczenie techniczne 35,87 m2

 

Przekrój

 

Projekt budynku gastronomicznego
z zapleczem noclegowym
K-86
Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony.

Technologia: ściany zewnętrzne - beton komórkowy 30 cm, styropian 18 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: Część jednokondygnacyjna nad parterem - płyta Rigips Rigimetr GKF 2x1,5na ruszcie stalowym, mocowany do pasa dolnego kratownicy żelbetowe. Cześć dwukondygnacyjna nad parterem - żelbetowe
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa 
Wentylacja mechaniczna: nawiewno-wywiewna w kuchni z zapleczem, nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła w restauracji, wywiewna w pom. WC na parterze, grawitacyjna wspomagana wentylatorami EDM w łazienkach przy pokojach. 
Program użytkowy parteru: Sala konsumpcyjna na 200os.,szatnia, zaplecze sanitarne damskie i męskie, kuchnia z zapleczem gastronomicznym i socjalnym, kotłownia, pom. techniczne.
Program użytkowy poddasza: trzy pokoje trzyosobowe z łazienkami, dwa pokoje dwuosobowe z łazienkami, pokój socjalny z WC, biuro, pom. techniczne, magazyn na zasoby.

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: 
- projekt architektoniczny budowlany 
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej
- zestawienie materiałów budowlanych
- przedmiar robót budowlanych
- projekt technologiczny zaplecza kuchennego
- zestawienie prefabrykowanej więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
  
ZAPYTAJ O PROJEKT ! 
(012) 410 49 71 
(012) 410 49 72 

 

 
Powierzchnia zabudowy: 641.70 m²
Powierzchnia użytkowa: 805.70 m²
Kubatura: 5235.90 m³
Szerokość działki: 33.65 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 47
Kąt nachylenia dachu: 35°
Ilość pokoi: 5
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 11.32 m
Rodzaj ogrzewania: GAZOWE
Wskaźnik energii pierwotnej: 62.72 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, projekt restauracji, Projekty domów weselnych
Technologia: tradycyjna

Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA PROJEKTU

13 000PLN


KUP PROJEKT

wersja superenergooszczędna

każdy projekt domu z naszej oferty możesz zamówić również w wersji superenergooszczędnej

zobacz więcej

dodatkowe elementy instalacji

do każdego projektu domu możesz zamówić również dodatkowe elementy instalacji

zobacz więcej

Do każdego zamówionego projektu domu otrzymasz bezpłatnie

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zestawienie podstawowych materiałów do budowy domu
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej

Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij