Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
![]() |
Projekt budynku gastronomicznego K-58 B z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właścieciela, pełniący funkcję domu weselnego lub restauracji ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: |
Powierzchnia zabudowy: 471.06 m²
Powierzchnia użytkowa: 998.81 m² Kubatura: 4117.10 m³ Szerokość działki: 26.09 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 3 Liczba pomieszczeń: 65 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 10 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 12.52 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 28.72 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: z garażem Piwnica: podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|