Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
![]() |
Projekt budynku gastronomiczno usługowego z zapleczem noclegowym K-40A parterowy z poddaszem użytkowym, bez podpiwniczenia. Budynek może pełnić funkcję pensjonatu, domu weselnego, konfrencyjną, wystawienniczą czy rekreacyjną. Można również zaadaptować go na dom opieki dla osób starszych. |
Powierzchnia zabudowy: 1389.98 m²
Powierzchnia użytkowa: 2336.48 m² Kubatura: 10608.80 m³ Szerokość działki: 45.12 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 106 Kąt nachylenia dachu: 25° Ilość pokoi: 22 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 11,96 m Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 84,71 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt domu spokojnej starości, dom spokojnej starości, dom opieki, projekt domu opieki, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego Technologia: tradycyjna Styl: modernistyczny Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|