Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
![]() Bryła budynku ma wydłużony kształt, dzięki czemu K-56 będzie pasował właścicielom długich aczkolwiek wąskich działek. Bardzo efektownie prezentuje się elewacja frontowa z szeregiem kolumn podtrzymujących balkon. W elewacji bocznej zaprojektowaliśmy wejścia do sali konsumpcyjnej, a w ogrodowej wejście do części dla pracowników. Dwuspadowy dach upiększa szereg lukarn, które doświetlają pomieszczenia na poddaszu. Do realizacji K-56 będzie potrzebna działka szerokości minimum 22.16m. |
![]() |
Parter: 570,2 m2 1. Wiatrołap 7.4 m2 Na parterze dominuje duża sala konsumpcyjna o powierzchni 322m2. Jest to doskonałe miejsce do organizacji imprez okolicznościowych. Zaraz przy głównym wejściu zaprojektowaliśmy sanitariaty oraz szatnię dla gości, małe pomieszczenie gospodarcze i schody na poddasze. Za salą bankietową jest zaplecze kuchenne, pomieszczenia socjalne i techniczne. Kotłownia posiada osobne wejście z zewnątrz.
|
![]() |
Poddasze: 525,2 / 558,7 m2 1. Hall + klatka schodowa K1 i K2 81,2 m2
Na poddaszu zaprojektowaliśmy pokoje dla gości. Są tu pokoje dwuosobowe z łazienką, jeden pokój przystosowany do potrzeb osoby niepełnosprawnej. Dla klientów poszukujących podwyższonego standardu przygotowaliśmy cztery apartamenty dwupokojowe oraz jeden ekskluzywny apartament trzypokojowy z aneksem kuchennym i balkonem.
|
K-56 To elegancki projekt gastronomiczny z zapleczem noclegowym doskonale nadający się na duży dom ślubny czy pensjonat.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego K-56, parterowy poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. Budynek może również pełnic funkcje pensjonatu, motelu lub zajazdu. Można również zaadaptować go na dom opieki dla osób starszych.
|
Powierzchnia zabudowy: 660.00 m²
Powierzchnia użytkowa: 1095.30 m² Kubatura: 5571.40 m³ Szerokość działki: 22.12 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 51 Kąt nachylenia dachu: 35° Ilość pokoi: 24 Pokój na parterze: Nie Rodzaj ogrzewania: gazowe |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, projekt domu spokojnej starości, dom spokojnej starości, dom opieki, projekt domu opieki, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk, Łukasz Szczepaniak
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|