Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
K-52 to propozycja dla inwestorów, którzy szukają uniwersalnego projektu komercyjnego pod dom weselny. Ogromną zaletą K-52 jest fakt, że łączy on w sobie funkcje noclegowe z gastronomicznymi. Można w nim zorganizować stylową restaurację lub karczmę, a dzięki obecności pokoi na poddaszu świetnie sprawdzi się także jako elegancki dom weselny. Urokliwa, tradycyjna architektura doskonale będzie pasować na działki poza miastem.
![]() |
Bryła budynku zbudowana jest na planie odwróconej litery L. Tradycyjna architektura podkreślona jest przez eleganckie wejście główne do sali bankietowej, które zdobią smukłe kolumienki podtrzymujące niewielki daszek. Podobny zabieg zastosowaliśmy przy wejściu w elewacji bocznej. Projekt posiada dwa balkony, pierwszy nieco mniejszy zaprojektowaliśmy w elewacji frontowej, drugi większy jest w elewacji bocznej. K-52 posiada spory taras okalający go z wszystkich stron, co sprawia, że wymaga on do realizacji sporo wolnej przestrzeni na działce. Minimalna szerokość parceli potrzebna do budowy to 34.00 m.
|
Projekt parterowego budynku gastronomicznego z poddaszem użytkowym, o miłej dla oka tradycyjnej architekturze.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym, pełniący funkcję domu weselnego K-52, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. |
Powierzchnia zabudowy: 415.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 534.46 m² Kubatura: 2607.85 m³ Szerokość działki: 34.00 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 31 Kąt nachylenia dachu: 40° Ilość pokoi: 6 Pokój na parterze: Nie Rodzaj ogrzewania: gazowe Wskaźnik energii pierwotnej: 159.12 kWh/(m²·rok) |
ZAWARTOŚĆ PROJEKTU: Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|