Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
K-49 to jeden z naszych nowych projektów komercyjnych. W założeniu ma on służyć jako budynek, w którym będzie się odbywała produkcja spożywcza. Łączy w sobie nowoczesną architekturę z praktycznym programem pozwalającym na sprawną organizację procesu wytwórczego. Z zewnątrz zwraca uwagę swoją nowoczesną architekturą, którą można podkreślić przez zastosowanie odpowiednich materiałów elewacyjnych.
![]() |
Projekt K-49 ma bryłę na planie litery L. Elewacje są minimalistyczne bez zbędnych ozdobników, dzięki czemu projekt nie jest drogi w realizacji. W projekcie przewidziane są osobne wejścia do części socjalnej, ekspedycji i kotłowni. Nad każdym z nich zaprojektowaliśmy elegancki szklany daszek. Do realizacji tego projektu potrzebna będzie stosunkowo długa działka, o szerokości minimum 24.80 m. |
![]() |
Parter: 286,6 m2 1. Korytarz 9,8 m2 2. Kotłownia 6,9 m2 3. Pomieszczenie socjalne 4,5 m2 4. Łazienka z WC 4,8 m2 5. Obróbka warzyw 9,2 m2 6. Pokój śniadań 5,0 m2 7. Pomieszczenie porządkowe 2,2 m2 8. Magazyn 13,8 m2 9. Obróka mięs 9,9 m2 10. Kuchnia 33,2 m2 11. Ekspedycja 10,1 m2 12. Hala wypieków I etap 140,6 m2 13. Hala wypieków II etap 36,6 m2
Projekt posiada zaplecze sanitarno-socjalne, na które składa się między innymi pokój śniadań, pomieszczenie socjalne, porządkowe oraz łazienka z WC. Poszczególne fazy produkcji prowadzone są w osobnych pomieszczeniach, a hala wypieków jest podzielona na dwie strefy. |
K-49 to wyjątkowo atrakcyjny projekt dla inwestorów, którzy pragną wybudować budynek o charakterze stricte produkcyjnym.
Projekt budynku produkcyjnego (produkcja żywności spożywczej) K-49, parterowy, bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak YTONG 30 cm, styrpian 15cm, tynk zewnętrzny. Stropodach: żelbetowy. Kąt nachylenia stropodachu: 2%. |
Powierzchnia zabudowy: 343.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 286.50 m² Kubatura: 1564.30 m³ Szerokość działki: 24.80 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 13 Pokój na parterze: Nie |
![]() Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: brak poddasza Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, produkcyjne, projekty budynków produkcyjnych Technologia: YTONG Styl: modernistyczny Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|