Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Projekt na zamówienie. Zapytaj o cenę.
![]() |
Bryła budynku nie należy do form rozbudowanych, dzięki czemu jest bardzo zgrabna. Do ciekawych rozwiązań należy połać dachu utworzona z przenikających się prostopadłych połaci, co czyni obiekt bardziej dynamicznym i ciekawszym. Budynek jest wydłużony, co umożliwi lepszą organizację przestrzeni zewnętrznej oraz wpisze się w węższe działki. |
Budynek jest bardzo ustawny, a jego duża powierzchnia zabudowy pozwoli na zapewnienie w nim wielu funkcji, które z pewnością spełnią potrzeby wszystkich gości. Styl obiektu doskonale wpisze się w tereny górskie.
Projekt budynku przeznaczonego na potrzeby produkcji i przygotowywania posiłków dla klientów zewnętrznych oraz na potrzeby świadczonych w obiekcie funkcji noclegowych, gastronomicznych i rekreacyjnych K-20B, piętrowy z poddaszem użytkowym, podpiwniczony. Technologia: ściany zewnętrzne - pustak SUPOREX 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°,42°. |
Powierzchnia zabudowy: 512.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 1304.80 m² Kubatura: 4690.00 m³ Szerokość działki: 20.90 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 4 Liczba pomieszczeń: 71 Kąt nachylenia dachu: 35°, 42° Ilość pokoi: 10 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 11,77 m Rodzaj ogrzewania: gazowe |
![]() Piwnica: podpiwniczony Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, motele, komercyjne, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt budynku gastronomicznego Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk, Dawid Skowron |
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|