Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - zmiany w projekcie
Dzień dobry,
mam dość niestandardowe pytanie. Czy byłaby możliwość wykonania projektu kwiatoń w mniejszej skali? bardzo podoba nam się rozmieszczenie pomieszczeń ale interesują nas domy o powierzchni 150 m2. Bardzo proszę o odpowiedz.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
A. Solecka
1
2021-01-18 12:15:05
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Zmiany i pytanie
Dzień dobry. Mam pytanie o wykusz od strony ogrodu. Wolałabym czworoboków nie półokrąg, nieco mniej wysunięty. Czy taka zmiana jest do zrobienia? Druga zmiana to garaż jednostanowiskowy z lewej strony kosztem okien oraz dla rownowagi wiata z prawej strony, nad tarasem. Czy projekt ma możliwość dost ...
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Dostępność projektu
Witam czy ten projekt jest jeszcze dostępny? Czy wszystkie w nim zawarte media itp są aktualne? Oraz czy jest jakaś realizacja tego projektu celem wyłącznie podglądowym?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Adrian Herbut
1
2019-11-06 15:40:16
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Szerokość działki
Witam,
Jeżeli posiadam działkę o szerokości 25 metrów, to czy jest możliwość usytuowania budynku zgodnie z obowiązującymi przepisami jego szerszą stroną? Praktycznie jest to kwestia decydująca.
Pozdrawiam,
Arkadiusz
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Arkadiusz
1
2019-09-24 15:50:17
Projekt KWIATOŃ DM-6414 - Kwiatoń
Fajnie byłoby dokupić od razu projekt zielen do tego dworku, bo duża działka to prawdziwe wyzwanie i bez fachowca lepiej się za to nie zabierać.
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij