Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - POTRZEBNY PROJEKT
Witam potrzebuje projekt taniego domu do 115 m z podaszem użytkowym i garażem lub bez garażu nie mogę zrozumieć jednego że podajecie domy które mają wiecej niż 70 metrów w obrysie jako domy na zgłoszenie i czy dom na zgłoszenie również jest tańszy chodzi o formalności
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Dzień dobry
Jaki by był koszt projektu żeby w pokoju nr 6 była kuchnia połączania z salonem bez tej ściany co wchodzi się do pokoju nr 6 a gdzie kuchnia żeby był pokój.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Slawomir
1
2021-04-19 12:12:58
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - zmiana projektu
Dzień dobry,
czy mają Państwo podobny projekt, co model REJMONTÓW w obrysie 10x10 z dachem kopertowym?
Jestem zainteresowany kupnem takiego kompletnego projektu
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Realne koszty budowy
Dzień dobry,
Czy mogą Państwo określić koszty realne budowy domu. Wszystkie wyceny które otrzymałem opiewają na kwoty w granicach 300 tyś za stan deweloperski. Korzystając z metody gospodarczej jak mogę obniżyć koszty. Mogą mi Państwo pomóc?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartek
1
2020-09-09 08:35:50
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Strych
Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość aby zrobić strych w tym domu? Nie chodzi o poddasze użytkowe a zwykły strych do przechowywania różnych "gratów", i czy wymaga to przeprojektowania budynku czy może zastosować takie rozwiązanie architekt podczas adaptacji projekt ...
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Dach Rejmontow
Dzień dobry . Czy dach w projekcie gotowym z katem nachylenia 30 stopni mogę pokryć na pełnym deskowaniu dachówka ceramiczna ? Czy wymaga to zmiany konstrukcyjnej dachu ? Dziekuje za odp.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Blau
1
2020-06-05 08:01:59
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Projekt domu
REJMONTÓW
Kod: DM-6298
Poproszę o link lub przysłanie rzutu do domu który jest w zdjęciach z realizacji, gdzie kuchnia została przeniosiona w miejsce pokoju, by powstał salon plus kuchnia, zmiana elektryki dla każdego pokoju osobno i zmiana stropu, by można zaadoptować poddasze.
Pozdrawiam Paweł ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł
1
2020-06-04 12:06:01
Projekt REJMONTÓW DM-6298 - Rejmontow
Mój Rejmontow będzie miał dach 30 stopni . Będzie biały z dachówka koloru ceglanego . Słupy i podmurówka kremowo bezowe . Jesienią dodam zdjęcia
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij