Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - DM-6616 B
Dzień dobry, czy mają Państwo do wersji DM-6616 B projekt więźby dachowej w formie prefabrykowanych wiązarów dachowych.
Piotr Cieślicki
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Rysunki do projektu
Kupiłem u Państwa projekt DM-6616B, zacząłem już budowę systemem gospodarczym, jestem na etapie murowania ścian nośnych. Niestety rysunki w przekroju pionowym to katastrofa - nieczytelne, nie da się odczytać wymiarów, np. na jakim poziomie zaczyna się wieniec, itp. Czy jest szansa otrzymać takie ry ...
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - projekt domu celozja b
Witam , zainteresował mnie ten projekt domu oferowany przez Was i mam pytanko czy dałoby się zmienić dach i pewnie konstrukcję na blacho dachówkę . Mam w planach budowę domu i nie mam jakiś wyszukanych wymagań , odpowiadałby mi podobny układ domku..pozdrawiam
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Odbicie lustrzane
Co w sytuacji kiedy potrzbna jest zmiana z B na B2, mowa o projekcie celozja czy taka zmiana skutkuje zakupu nowego projektu? Proszę o informację co należy zrobić.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kuba
1
2023-04-12 10:03:51
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Zmiana pomieszczeń
Witam, czy jest możliwość zmiany układu pomieszczeń-przeniesienia łazienki i kotłowni w miejsce sąsiadującego pokoju, tak aby kotłownia była z drzwiami na zewnątrz?
m.kufel89@wp.pl
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Dach
Dzień dobry mam platanie ile kubików drewna potrzebna jest na więźbę dachową, nie interesują mnie wiążący. I jaka cena jest za robotę samej więźby dachowej. Dziękuje
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Michał
1
2022-11-02 09:44:23
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - Rysunek
Witam zakupiłem ten rysunek i chciałem się zapytać czy jest możliwość uzyskania go tez formie pdf gdyż w dzisiejszych czasach dużo załatwia się przez internet
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
1
2022-10-27 09:25:07
Projekt CELOZJA B DM-6616 B - CELOZJA B Kod: DM-6616 B
Witam. Jestem zainteresowany projektem w/w domu. Chciałbym jednak zmienić w niem nieco układ pomieszczeń oraz wymiary z 13/ 8 m na 12,5 /8,5 metra. Zlikwidować chciałbym też wnękę na wiatrołap gdyż w odzyskowi dorobiłbym tam daszek nad drzwi wejściowe. W pomieszczeniu technicznym nie będzie kotła n ...
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij