Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - Obniżenie wieńca zelbetowego
Witam. Zakupiłem projekt. Jest w realizacji. Na rysunku K-1 jest informacja o obniżeniu wieńca na bocznych ścianach garażu - "poziom wg Projektu architektury". Jak się do tego odnieść? O ile należy obniżyć wieniec na ścianach bocznych nad garażem? Pilne
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamil
2
2022-09-29 14:58:55
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - Projekt OSTRYŻ B
Dzień dobry,
Czy w Państwa ofercie jest projekt domu parterowego, dwustanowiskowego, gdzie garaż jest w bryle budynku, zrównany z wejście do budynku ? W/w projekt jest podobny do tego jaki szukam, niestety ma wysunięty garaż, a ja szukam zrównany z budynkiem.
Będę wdzięczny za wszelkie informacj ...
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - .zmiany w projekcie.
Czy mogę zlikwidować ścianę pomiędzy kuchnią a salonem?
W kuchni chce okno narożne ( Tak jak w projekcie w Renglodach 15 2G.
W salonie dodać drugie okno takich samych wymiarów jak pierwsze.
Zmiana ogrzewania na Gaz
dodać kominek
Pomieszczenia 6 i 7 zamienić na garderoby.
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - wentylacja grawitacyjna
Witam,
poproszę o informację czy do projektu jest dołączona także zaprojektowana wentylacja grawitacyjna, czy tylko wentylacja mechaniczna z rekuperacją (jak w opisie na stronie), gdyż potrzebna jest informacja o kratkach/kominach wentylacyjnych, w pomieszczeniach takich jak łazienki, kuchnia itd. ...
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - zmiany w projekcie
Witam jestem zainteresowany tym projektem w dziewięciu egzemplarzach tylko potrzebował bym nanieść parę zmian. Naniosłem je na wydrukowanym rzucie. W razie pytań proszę o kontakt Przemek 697-605-623
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Przemysław Adamczyk
1
2020-07-20 12:03:33
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - Ostryż B
Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu Ostryż B. Prosiłabym o wysłanie zrzutu dachu na maila klaudik20@op.pl Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Klaudia
1
2020-06-22 13:01:45
Projekt OSTRYŻ B DM-6604 B - Rzut dachu
Interesują mnie szczegółowe wymiary długości dachu , tak jak w projekcje przy długości każdej ściany sa opisane. Potrzebujemy do wykonania wstępnego kosztorysu.
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij