Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRIGA 2 L-6698 - technologia i ogrzewanie
Dzień dobry,
czy ten projekt można zrealizować w technologii Ytong 36,5 cm i zamienić ogrzewanie na gazowe? Czy taki projekt instalacji można dokupić i jaka będzie jego cena?
Pozdrawiam
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Odbicie lustrzane
Czy można na podstawie projektu Briga L2 mając już pozwolenie na budowę, wykonać odbicie lustrzane tj. Układ z salonem po lewej? Mam pozwolenie i złożony projekt Briga L2 lecz jednak wolałbym wykonać ten pierwotny czy jest taka możliwość po porozumieniu z kierownikiem budowy?
Projekt BRIGA 2 L-6698 - l-6698 briga 2 wersja lustrzana
Jestem zainteresowany zakupem projektu, ale z aranżacji działki wynika, że bardziej pasowało by nam lustrzane odbicie - czy jest taka wersja?
Druga wątpliwość to dość archaiczne ogrzewanie. Kwestia zmiany na pomp ciepła, ogrzewanie podłogowe z rekuperacją mieści się w granicach dopuszczalnych zmia ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Janusz
4
2021-08-09 08:12:27
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zestawienie materiałów
Witam, bardzo proszę o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu Briga 2, chodzi mi głównie o materiał na ławę fundamentową czyli wymiary i rodzaj stali, ilość itd oraz parametry i ilość betonu. Przepraszam zapomniałem podać maila we wcześniejszym poście oto on luucass6@wp.pl z góry dziękuj ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Śmiejkowski
1
2021-08-06 15:11:58
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zestawienie materiałów
Witam, bardzo proszę o zestawienie materiałów potrzebnych do budowy domu Briga 2, chodzi mi głównie o materiał na ławę fundamentową czyli wymiary i rodzaj stali, ilość itd oraz parametry i ilość betonu
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Śmiejkowski
0
Projekt BRIGA 2 L-6698 - Zmiana stropu
Dzień Dobry mam pytanie. Zamówiłem u PAństwa projekt Briga i chcę zmienić strop na gęstożebrowy. W projekcie zmiana rodzaju stropu wymieniona jest w zmianach nieistotnych, czyli nie wymagających przeprojektowania. Czy zatem zmiany stropu nie musi nanosić projektant i czy mogę wykonać zmianę stropu ...
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij