Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BRIGA DM-6698 - Szalunek tracony
Witam czy mogę wybudować ten dom na płycie lanej tak zwanym szalunku traconym czyli układam steropianowe fundamenty i w to leje beton
Projekt BRIGA DM-6698 - Projekt Briga
Dzien dobry bylem zainteresowany tym projektem ale w cenie takiej jakiej był przez cały czas 1300 zł jeżeli jesteście w stanie w tej cenie wysłać projekt chętnie kupię ,Pytanie drugie czy jest mozliwoć zamiany grzejników na ogrzewanie podłogowe ale od razu z waszejstrony ? pozdrawiam
Projekt BRIGA DM-6698 - Ogrzewanie
Czy jest wesrja tego projektu czyli BRIGA DM6698 z ogrzewaniem gazowym .Jeśli nie czy można dokupić i w jakiej cenie projekt ogrzewania na gaz.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Roman
1
2021-03-04 08:23:06
Projekt BRIGA DM-6698 - Zmiany
Witam, czy można zamówić projekt na gotowo z podniesioną ścianą kolankową i zmienionym sposobem ogrzewania na pellet ? Czy takie zmiany są możliwe jedynie przy adaptacji ? I co to właściwie oznacza sposób ogrzewania przez kocioł wielopaliwowy i jak to się ma do warunków wt2021 ? Pozdrawiam ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Robert
1
2020-11-24 13:59:49
Projekt BRIGA DM-6698 - Projekt domu Briga
Witam,czy w projekcie domu Briga można zmienić tradycyjną więżbę na wiązary,a co za tym idzie belki stropowe nie potrzebują podparcia więc czy można zrezygnować ze ścian nośnych wewnątrz budynku jak i fundamentów pod nie ? Sciany zewnętrzne zostałyby 24 cm w krztałcie prostokąta natomiast wszystkie ...
Projekt BRIGA DM-6698 - Drzwi do kotlowni
Dzień dobry, bo tak właśnie patrzę na ten projekt i zastanawiam się czy można by zrobić drzwi do kotlowni tak samo od wewnątrz budynku, chodzi o to by móc iść do niej prosto ze środka a nie tylko od zewnątrz???
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kabooooo
1
2020-10-26 11:48:40
Projekt BRIGA DM-6698 - Ogrzewanie
Witam serdecznie, interesuje mnie ten projekt, ale chciałbym w domu posiadać ogrzewanie na paliwo stałe np drzewo, czy jest taka możliwość zmiany przez państwa żeby takim paliwem ogrzewać dom?????
Projekt BRIGA DM-6698 - Zakup projektu
Dzień dobry, chciałem się zapytać czy jest możliwość zakupu tego projektu teraz w obecnej cenie ale z możliwością zapłaty w terminie 24/25 października?
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij