Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Projekt domu SIÓDMACZEK Kod: DM-6678
Dzień dobry.
Jestem zainteresowany zakupem projektu tylko mam pytanie. Czy Państwo robicie również adaptację projektu, ponieważ chciałbym dokonać pewnych zmian? Nadmienię, iż działka leży w gminne Rzezawa (małopolskie) i wszelkie formalności urzędowe mogę załatwiać samemu.
Z poważaniem
Przemysła ...
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - szerokość elewacji
Dobry wieczór, mam pytanie czy jest możliwość skrócenia szerokości elewacji domu? Warunki zabudowy mam wydane na max 17 m.
Bardzo proszę o odpowedź na adres mailowy kasiafilipek@onet.pl.
Pozdrawiam.
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Ściana między pomieszczeniem numer 7 i numer 12.
Dzień Dobry,
czy ściana między pomieszczeniem 7 a 12 to jest ściana nośna?
czy jest możliwość zrobienia w niej otworu na dzwi, bez ingerencji architekta??
Pytanie drugie,czy jest możliwe uzyskanie pozwolenia na budowę tego domu, bez kupowania projektu, a dopiero po uzyskaniu pozwolenia zak ...
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Skrócenie elewacji. Zmiana kąta dachu
Witam. Chciałabym uzyskać informację czy możliwe jest skrócenie elewacji frontowej kosztem wielkości garażu i kotłowni o 1m przy równoczesnym podniesieniu kąta dachu do 40 stopni? Jeśli tak to jak zmienia się wtedy cena tego projektu?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Klaudia.G.
1
2020-08-10 16:02:47
Projekt SIÓDMACZEK DM-6678 - Zmainy w projeckie
Witam. Chciałbym zakupić projekt domu u Państwa w promocyjnej cenie, jednakże potrzebuję nanieść kilka zmian.
Pomniejszyć część garderoby i postawić w tym miejscu komin ceramiczny do kominka z czterema kominami wentylacyjnymi.
Dodatkowo zamiast okna w salonie chciałbym zmienić je na drzwi balk ...
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij